•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone Verktyg & Mobilverktyg

Reparera din iPhone och Android med verktygen du hittar i vår butik. Här finns pincetter, bitsar, skruvmejslar, fiberdukar, sugproppar och klämmor. Alla verktyg är specialdesignade för arbete med små elektroniska enheter. Använd öppningsverktyg för att arbeta med reparation av skärmar, glas och displayer för enheter som iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor och många fler. Nya verktyg kommer in stadigt och vi pressar alltid priserna för att det ska vara så billigt som möjligt att påbörja livet som reparatör.

Här hittar du alla våra högkvalitativa verktyg som vi använder i vår egen mobilverkstad och till våra kunder. Vi erbjuder dig här möjligheten att kunna spara in flera hundra kronor genom att beställa reservdelarna, verktyg och laga din mobil på egen hand. Vi är en professionell mobilverkstad med flera års erfarenhet i branschen, vilket också lett till att vi har de bland de absolut bästa reservdelarna på marknaden. Höga krav på våra egna verktyg leder till att ni får ta del av de bästa verktygen till de bästa priserna.

Sök efter just dina verktyg med hjälp av vår sökfunktion. I våra kategorier kan du specificera vilka verktyg du är på jakt efter. Välj verktyg och sedan modellen du behöver reparera. Svårare än så är det inte! Som ett plus i kanten kommer verktygen hem till dig inom 3 dagar från det att du beställer (helgdagar görs inte leveranser hos de flesta fraktbolag, värt att ha i åtanke).
Vi har verktyg för iPhone, iPad, Samsung, HTC, Sony, Huawei och andra stora modeller på marknaden.
Om du har några frågor och funderingar kring din order eller något annat är du välkommen att kontakta kundtjänst på info@teknikhouse.se!

Verktyg till Surfplattor, Mobiltelefoner, Laptops

För dig med höga krav på mångsidighet finns här ingen brist på varor. Flera av våra verktygsprodukter är verktygskit och skruvmejselsets med många olika användningsområden. Bland våra billigare varianter har du de perfekta gåvorna till aspirerande reparatörer. Är du osäker på vad du kan använda verktygen till kan du alltid ta kontakt med oss för tips.

Öppet Köp i 30 dagar

Glöm inte att från det att du har mottagit varan har du 30 dagars öppet köp. Det innebär att så länge varan är i ursprungligt skick kan du returnera den utan problem. Detta är särskilt smidigt för verktyg eftersom man ibland inte plockar upp dem förrän det är dags med arbetet och man inser att man har beställt fel eller missat något gällande bitsar. 

Välkommen att köpa verktyg snabb, enkelt och billigt hos Teknikhouse.se!

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: