•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 14 Pro Max

Skydda din nya iPhone 14 Pro Max med något av våra unika mobiltillbehör. Teknikhouse erbjuder ett brett produktsortiment och urval för din Apple mobilenhet. Skärmen kan drabbas av slitage som emellertid uppstår i olika miljöer. Nycklar, mynt och hårda föremål i fickan orsakar därmed repor med tiden. Tappar du din mobiltelefon under promenaden, på gymmet eller när du är ute och joggar är risken stor för sprickor. Med ett av våra iPhone 14 Pro Max mobilskal minskar du uppkomsten av dom. Använd ett av våra skärmskydd som medför en ökad hållbarhet för din display. Vanliga tillbehör såsom laddare, kablar och adaptrar är något som underlättar för flera av oss.

Trådlösladdning när du vill

Hitta en laddare som passar just ditt användarbehov. Det finns flera olika alternativ att välja mellan. Qi-laddare såsom Magsafe erbjuder flera fördelar när du besöker olika platser. Billaddare med lightningkontakt är användbart när du sitter i bilen på vägen till jobbet eller mötet. Du kanske behöver en längre batterireserv som olika powerbank laddare har förmågan att leverera. Om du bara vill ha en enkel USB-laddare så finns det trottsallt olika saker att fundera över. Materialet såsom plast eller nylon är hållbara på olika sätt.

Skyddande fodral med kortfack

Välj ett av våra plånboksfodral som skyddar båda fram- och baksidan på din iPhone 14 Pro Max mobiltelefon. Utöver det har en del inbyggda TPU-skal som ett extra-skydd. Skyddar enhetens små knappar såsom volymkontroll, strömknapp med vanliga utrymmen. Dessutom kan du förvara ditt betalkort, ID-kort, resekort i ett av kortfacken. Denna smarta förvaring är idag något som flera öppnar ögonen för. Ha dina betalmedel samlat på ett och samma ställe. Väldigt praktiskt på vägen till jobbet, bussen, restaurangbesöket, affärslunchen eller semesterresan.

Skärmskydd mot sprickor

Den nya iPhone 14 Pro Max Super Retina skärmytan på 6.7" är utrustad med ett Ceramic Shield glas. Har en högre tålighet än tidigare. En positiv nyhet för flera trogna iPhone-användare. Likaledes är hårda tapp och fall mot golvet eller asfalten fortfarande ett faktum. Det är svårt att undvika att tappolyckor helt och hållet. Plånboksfodral är som vi tidigare beskrivit en fördel. Vid tapp eller fall är framförallt hörnstötar vanligt förekommande, något som ofta belastar skärmen. Upplevelsen är svår att glömma när man plötsligt inser att sprickorna blir alltmer påtagliga. Ta gärna lite tid över och se våra olika skärmskydd. Finesser som hårdhetsgrad, heltäckande eller vanlig är olika saker att ta med i beräkningen.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: