•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone SE 2020

Hitta de bästa reservdelarna till iPhone SE (2020) hos Teknikhouse! Här hittar du skärmar, flexkablar, skruvar och mycket mer till ordentligt pressade priser. Vi är stolta över att kunna presentera ett utbud med reservdelar och verktyg som gör att du snabbt och smidigt kan komma i gång med reparation av din iPhone SE 2020.

Har skärmen spruckit finns här ett gott urval av olika skärmar beroende på din budget och dina krav. Välj det som passar just dig. Har du mer erfarenhet så behöver du kanske inte en komplett skärm utan klarar dig med en avskalad variant, lite mer eget arbete men du kommer billigare undan. Har du krav på att få exakt samma som vid köp har du också originalskärmar. Allting når upp till våra standarder för högkvalitativa reservdelar till iPhone SE (2020).

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Snabbt och hälsosamt med iPhone SE (2020) Reservdelar

När du lägger en beställning hos Teknikhouse får vi direkt meddelande om detta. Därefter meddelas våra medarbetare för hantering av beställningen, den skrivs ut, skickas och sedan anländer den hos dig inom 3 arbetsdagar från beställningsdatumet. Beställer du för totalt över 500 kr så bjuder vi på frakten, så kosta på dig ett par extra reservdelar när du ändå är här och handlar. Att köpa en iPhone SE (2020) reservdel innebär att du hjälper oss minska utsläpp och öka återanvändandet av elektronik, ju fler som engagerar sig i sina prylar som du desto bättre blir miljön för oss allihop.

Fixa iPhone SE (2020) laddkontakter och högtalare

Två av de vanligaste reservdelarna som beställs oavsett telefon är högtalare och laddkontakter. Den ena återställer din förmåga att, du vet, använda telefonen. Den andra återställer stundtals skön musik på stranden. Med reservdelar före eller efter olyckan kommer kan du se till att alltid ordna problemet så snart som möjligt. Tänk också på att det kan vara värt att beställa mer än en reservdel utifall att något går snett vid montering på iPhone SE (2020).

iPhone SE (2020), uppföljaren alla önskade sig

Ta ett par ögonblick och titta på iPhone SE (2020). Designen påminner om den ständigt närvarande hemknappen, alltid där att luta sig mot när telefonens touch-gränssnitt svek. Prismässigt var den också rent chockerande prisvärd, till stor del tack vare att den delar många komponenter med iPhone 8. Många drogs därför till telefonen och den blev en stor succe, delvis på grund av den nostalgiska designen men också för den att den hårdvarumässigt kunde jämföra sig med Apples senare modeller. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: