•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro har massor med tillbehör, både från Apple och andra tillverkare. Med en trendsättare som iPhone finns det alltid många kunder som köper nya mobiltelefoner, och till det behövs det nya mobilskal. I dagens mobilmarknad har du otaliga mängder skal att välja mellan, vare sig det är så att du behöver skydda din iPhone 13 Pro mot yttre repor på skärmen eller sprickor och skavanker från att tappa mobilen i marken så finns det något som passar. Hos oss hittar du inte bara skal dock, för att minimera friktionen i sitt mobilliv finns det mängder med tillbehör man kan köpa. Här erbjuder vi också billaddare, fästen för selfies, kablar med olika material för olika behov och powerbank-produkter som hjälper dig hålla mobilen vid liv när du är på språng.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


iPhone 13 Pro och trådlösa laddare

Precis som de senaste smartmobilerna som Apple har släppt så stödjer iPhone 13 Pro trådlös laddning. Beroende på vilken laddningsform du använde rså kommer du antingen att ladda din iPhone 13 Pro på lite mer än 1,5 timmar eller närmare 3 timmar. En trådad laddningsmetod går alltid snabbare förutsatt att det inte är något fel på din laddningsport, men trådlös laddning låter dig slippa krångla med kablar varje gång du ska plocka upp telefonen. I de fallen som laddningsporten slutar fungera så har du dessutom en backup. Lyckligtvis hittar du laddare för att ladda iPhone 13 Pro trådlöst och via kabel hos oss. Ifall du vill ha optimal laddning så kan du alltid köpa en officiell Magsafe-laddare, med eller utan kabel, från Apple. 

Skärmskydd till iPhone 13 Pro

Alla som använder en smartmobil idag är bekanta med skärmskydd, det är dessa som ger ett yttre lager som skyddar mot repor och som kan motverka sprickor. Allra effektivast för att motverka sprickor är riktigt bra skal men repor hanteras allra bäst genom skärmskydd och då allra helst genom härdat glas. Härdat glas är specialbehandlat genom snabb avkylning vid tillverkningen för att vara mer slagtåligt än vanligt glas. Detta gör glaset särskilt lämpligt för mobiltelefoner som ofta rörs åt olika håll och därför är lätta att tappa eller stöta mot hårda föremål. I fallet med iPhone 13 Pro är det inte annorlunda. Även om Ceramic Shield (keramiskt glas) till iPhone 13 Pro, och Gorilla-glaset som används på många iPhone mobiltelefoner idag, är starkare än det brukade vara är repor fortfarande inte ovanliga. Trots förändringar i molekylär struktur och tillverkningsprocess är det fortfarande glasmaterial och glas kan repas, lyckligtvis har det blivit svårare att spräcka glaset med förbättringarna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: