•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Galaxy Note 20

Galax med tillbehör

Mängder med tillbehör åt din Samsung Galaxy Note20. Hitta de som passar just dig idag. Här finns adaptrar med snabbladdning och trådlös laddning, och du hittar även andra tillbehör som skärmskydd och liknande till smartmobilen Galaxy Note20.

Bra start för Samsung Galaxy Note20

Telefonen släpptes bara för ett par månader sedan, och har fått en hel del uppmuntrande kommentarer sedan släppet. Man köper inte en Galaxy Note20 bara för att man vill ha en penna, man har ett bredare syfte med denna typen av telefon. Med allra största sannolikhet vet du redan hur du ska använda telefonen om du har planerat att köpa den, och om du äger den kanske användningsområdena blir bredare varje vecka.

Med en kamera som tävlar med bäst-i-klass och en drömskärm finns det inte mycket att klaga på med Samsungs senaste släpp. Du kan använda Microsofts förinstallerade Office-paket eller andra appar på nätet, glöm inte heller 30x Space Zoom,  en teknik som gör att du får ännu högre kvalitet i bilderna genom att kombinera AI med högteknologisk zoom.

Samsungs mastodont till telefon är herre på täppan inom sin kategori. Telefonen är designad för de som har många olika saker på tapeten, en penna som lätt fångar arbetet och låter dig anteckna inför nästa möte eller frammana lite idéer till ditt nästa projekt. Med en stabil grund är du redo att ta nästa steg och göra dig extra produktiv med rätt uppsättning Galaxy Note20 tillbehör. Glöm inte att kablar och andra typer av tillbehör också finns att hitta här.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Samsung Galaxy Note 20 skal & fodral

Köp ett passande skal till din Samsung Galaxy Note20. Hitta rätt stil för dig and stick with it. Det kommer alltid in stadigt med nya varor till butiken. Har du inte hittat det du letar efter? Kom tillbaka en annan gång så överraskar vi dig då!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: