•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 8 Plus Reservdelar

iPhone 8 Plus är en mycket populär telefon med knappt två år på nacken. Trots det så finns det fortfarande saker som kan gå fel i vardagligt användande. En mycket aktiv användare kanske tillochmed förbrukar batteriet snabbare än andra. Vad än ditt behov må vara så är vi här för att hjälpa dig.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Ett iPhone 8 Plus reservdelar sortiment till dig

Med ett nytt iPhone 8 Plus batteri, en ny skärm, ett skydd för din LCD-display, olika knapper, skruvar eller annat smått-och-gott så kommer man långt. Här inne kan du hitta i princip vad du än må vara ute efter.

Vill du spara extra tid på montering så rekommenderas en komplett iPhone 8 Plus display varmt. De kommer förmonterade med alla delar som du behöver för att allting ska fungera som det ska vid montering på telefonen.

Andra delar vi har inkluderar bakre kamera, framkamera, laddkontakt (alla färger), simkortshållare, hemknapp, antenn flexkabel, samtalshögtalare, låsknapp och volymknappar. Finns det fortfarande något kvar att reparera har vi fortfarande mycket kvar att erbjuda, inklusive laddkontakt, hemknapp, flexkabel för olika komponenter i telefonen, samtalshögtalare med mera. Alla delar är tredjepartstillverkade och av högsta kvalitet. För att montera allting så kan det vara värt att ha verktygen man behöver, de kan du hitta i andra delar av butiken efter att du kört omkring en runda här inne för att täcka alla dina behov.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: