•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Galaxy S8 Plus Reservdelar

Köp nya reservdelar till Samsung Galaxy S8 Plus (SM-G955). Misstag händer, batterier dör, skärmar spricker, telefoner tar skada när man tappar dem i marken. För att motverka missöden som de ovan kan du reparera din smartphone på egen hand.

Hos oss hittar du originalreservdelar och tredjepartstillverkade reservdelar, det som passar dig bäst beror på budget och behov. Alla reservdelar håller hög kvalitet för att nå upp till de krav vi själva har på delar vi installerar i våra mobiltelefoner. Huruvida du är proffs eller amatör spelar ingen roll, är du osäker kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig hitta det du behöver. En personlig touch hjälper i många sammanhang.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Dåligt batteri drar energi

Alla har vi suttit någon dag och jämrat oss över att mobilen har låg batterinivå. Ibland händer det att batteriet dör när det utsätts för temperaturer som är högre eller lägre än noramlt., men med tiden blir det mest påtagliga problemet att batteriet helt enkelt är för gammalt. När ditt batteri har för många år på nacken behöver man ofta bära runt på en powerbank eller kanske bära med sig laddaren hemifrån. För att undvika detta är det oftast ett batteribyte som är den bästa lösningen. Hos oss finns batterier till massvis av smartmobiler, inklusive Samsung Galaxy S8 Plus (klicka här för att ta dig en titt).

Bra skärmar till Samsung Galaxy S8 Plus

Allra vanligaste problemet för många är att deras telefonskärmar inte längre lever upp till deras krav; Istället för en ren display med vackra fäger blir användarens mobil fylld av en halvsvart skärm med sprickor från en sida till den andra. Inträffar olyckan är det dags att åtgärda problemet med en ny skärm. Hos oss hittar du en originalskärm för Samsung Galaxy S8 i hög kvalitet.

Mångsidigt utbud

Vare sig det gäller kamera, laddningsport, högtalare, vibrationsmotorer, skruvar med flera till Samsung Galaxy S8+ så har vi den reservdel du behöver. Att vara förberedd är alltid viktigt, hos oss kan du lita på säkerställd kvalitet och reservdelar vi själva använder. Glöm inte heller att kolla in alla verktyg som finns, hos oss hittar du individuella skruvmejslar, dammblåsare, dubbelhäftande tejp och hela verktygskit.

Hos Teknikhouse har vi som mål att alla beställda reservdelar hos oss skickas samma dag förutsatt att beställningen läggs innan 16:00. Därefter tar det oftast 1-3 vardagar innan varan är framme. För dig som är proffs innebär detta att du får dina varor snabbt, på det sättet slipper dina kunder vänta på att få sina delar. Är du amatör innebär det att du snabbare kan prova dig fram. Tänk på att följa instruktioner för testning innan montering av reservdelar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: