• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 Tillbehör till Låga Priser

I år släpper Apple sina nästa flaggskeppstelefoner. Först på listan för många är iPhone 12, telefonen är billigare än deras tidigare standardmodeller och påminner mycket om de äldre modellerna designmässigt. Iphone 12 har en 5,4 tum OLED som täcker större delen av telefonens framsida. Här hittar du iPhone 12 skal, skärmskydd, adaptrar och kablar för att nämna några av våra tillbehör för iPhone 12.

Förändringar till iPhone 12

Förutom designen så är en av de största förändringarna att kameran är specialutrustad med deras egen LIDAR-teknik för att arbeta med djup och Augmented Reality, en teknik som först introducerades i mars 2020. I samband med att LIDAR introduceras till iPhone 12 introduceras också stöd för 5G. Räkna med att både använda och sprida mer data än du någonsin gjort tidigare, och se till att du har rätt iPhone 12 tillbehör för att hålla i gång batteriet. Är du intresserad av att kolla vilka tillbehör till iPhone 12 vi har kan du skrolla ner, längst nere hittar du ytterligare information om telefonen.


Håll Batteriet vid liv

Ett av de populäraste tillbehören till iPhone 12 är powerbanks. Med hjälp av dessa kan man få ut mycket mer av sin telefon eftersom man slipper oroa sig över att batteriet ska ta slut med ett extra kraftpaket i fickan. Här hittar du powerbanks av olika sorter, både mer praktiska och de mer stilorienterade. Dessa tillbehör till iPhone 12 är ett måste om man använder telefonen mycekt och man vill slippa gå telefonlös i flera timmar emellanåt. En powerbank om dagen är erfaret lagen.

Välj Rätt iPhone 12 tillbehör

Vad är värt att ha i åtanke förutom powerbanks? Vilka tillbehör är det extra värt att köpa när man ändå är i gång? Ett bra val är alltid att skaffa en till laddningskabel som man har inpackad i ryggsäcken. Har du en bil kan det alltid vara värt med en bilhållare, här hittar du de som passar utmärkt till iPhone 12. Faktum är att tack vare deras nya design bör de passa ännu bättre nu! Även värt att tänka på är att du vill se till så telefonen tål att tappas i backen. Med våra iPhone 12 skal skyddar du mobilen från spruckna skärmar och skadade chip.

Extra värt kan vara att skaffa en trådlös laddare om du inte redan har en. Ryktena går att Apple planerar göra sig av med kabelanslutningar helt så det skadar inte att vara förberedd även om det inte skulle bli förrän med iPhone 13. Det är även värt att skaffa hörlurar som gör att du slipper plocka upp mobilen så mycket. Tillbehör till iPhone 12 som True Wireless hörlurar med assistentstöd kan du använda för att byta musik, söka efter information och ringa upp dina vänner.

Enligt källor kommer telefonens processor, Apple A14 Bionic, att prestera i samma klass som en Macbook Pro på 16 tum. För dig med sikte på mycket spelande eller du som använder avancerade applikationer kan det alltså vara dags att tänka på ett byte även om du köpte tidigare årets modell.

iPhone 12 väntas i november

Enligt de senaste uppgifterna kommer iPhone 12 att släppas i november. Detta innebär att butiker och konsumenter får vänta lite längre än normalt på att telefonen som passar med tillbehören man köpt hem kommer in. Men räkna med tillbehören (som du bland annat hittar här) växer i antalet inför släppet. I november börjar tankarna kring bra julklappar att närma sig, det är även läge att köpa tillbehören som gör att man inte tappar både sig själv och iPhone i backen på hal is. Bra tillbehör till iPhone 12 gör att detta problem blir ett minne blott.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: