•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 Tillbehör till Låga Priser

Mångsidiga iPhone 12 tillbehör av hög kvalitet till pressade priser, hos oss hittar du ett speciellt produktutbud av välja emellan. Vår samling av iPhone 12 tillbehör håller en god kvalitet som bemöter just dina behov. Är det ett utseende, färg eller mönster du vill ha så har vi flera olika iPhone 12 skal och iPhone 12 fodral. För den som vill ha ett bra grepp och hållfasthet så rekommenderar vi iPhone 12 silkonfodralet.

Försvara mobilen med iPhone 12 skärmskydd

Det är alltid bra att vara försiktig med din nya mobiltelefon, undvika mobilskador, krossat glas och skärmrepor. Ta gärna en titt på våra iPhone 12 skärmskydd och mobilhållare, passar även dig som reser till- och från jobbet. Vi erbjuder flera olika iPhone 12 laddare och adaptrar för ditt ändamål.

Apple har utvecklat och förbättrat MagSafe-laddningtekniken ännu mer för iPhone 12. Den nya trådlösa Qi-Tekniken har dubbel så hög laddningseffekt och magnetisk funktion. Dessutom finns skal från Apple som inte hindrar laddningen och samtidigt erbjuder plats för kreditkort, legitimation och mer på baksidan. När du har satt på skalet, plocka helt enkelt fram din trådlösa Magsafe-laddare och lägg den mot baksidan emd skalet på. Originalskalen är tillverkade med avmagnetiseringsskydd för dina kort.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Apples iPhone 12 kommer i färgerna vit, svart, röd, ljusgrön och mörkblå. Passa på att komplettera ditt val med ett skal som framhäver designen för just den iPhone 12 du valt. Den nya modellen har väldesignade och rundade hörd som ligger mjukt runt den läckra Super Retina XDR OLED-displayen med 2532 x 1170 upplösning och 460 ppi. Med hjälp av Apples nya A14 Bionic-chip så bjuder smartmobilen på en grym bildupplevelse med ljusnivåer hela vägen från nattsvart till solstingsvit.

Bekväm, ännu mer med skal

De ödmjuka dimensionerna för den nya iPhone 12 lämpar sig för de flesta, men precis som tidigare så lär många vilja ha ett skal som förhindrar missöden med deras enheter. Läderfodral som täcker alla sidor ser till att din enhet är skyddad från nycklar och andra hårda föremål i fickan. Iphone 12 silikonskal behåller originalkänslan och erbjuder bra stöd från stötar vid hörn och baksida, många skal sticker även ut för att ge lite extra utrymme för iPhone 12 skärmen. Den väger ungefär 14 procent mindre och 11 procent tunnare än tidigare iPhone 11.

Bra 5G-prestanda

Apple har utvecklat inbyggda små antenner till iPhone 12, de är byggda och positionerade runt kanterna på iPhone 12 telefonen som förbättrar 5G prestandan. Det är utmärkt för dig som använder mycket data snabbt. Har du en videopresentation? 5G. Har du en massiv 3D-modell? 5G. Har du ett ohållbart nedladdningsbehov? 5G.5G utvecklas kontinuerligt på telekom-marknaden och vi kommer se en större efterfrågan på snabba dataföringshastigheter. Även här kommer det specialanpassade tillbehör som ser till att 5G-signalen blir så bra som möjligt även när du skyddar mobilen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: