•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Nya och Begagnade Mobiltelefoner

Hos Teknikhouse hittar du alla typer av mobiltelefoner. Begagnade likväl som nya. Det du letar efter hittar du här helt enkelt. Vårt sortiment är det bredaste i Sverige, sett till märken och modeller bland våra begagnade telefoner och det är något vi är stolta över. Vare sig du dyrkar Apple, Samsung, HTC, Google, Sony, Nokia, Huawei, LG (i oändligheten och vidare) så riktar vi oss till dig, alla har en egen smak och detsamma gäller oss på Teknikhouse!

Här hittar du Begagnade Mobiler och Surfplattor från de populäraste tillverkarna. Vi säljer endast Begagnade Mobiler och Surfplattor som är kvalitetstestade och har full funktionalitet. Köp billiga Mobiler eller Surfplattor hos Teknik House.

Här kan du se vilka begagnade mobiltelefoner som vi har till salu. Dessa telefoner kan du köpa med trygghet ifrån oss. Telefonerna är alltid kvalitetstestade och flyger alltid igenom dubbla testrundor innan de landar i din hand.

För att bäst få en överblick på vilken typ av begagnad telefon du vill ha kan du läsa igenom våra klassificeringar kan du klicka här.

Telefonerna är noga testade av våra kunniga servicetekniker och du kan alltid försäkra dig om att slippa tråkiga överraskningar i form av dolda fel eller dylikt. Teknik House tar sina kunder på allvar och erbjuder ett sortiment som är det största av begagnade mobiltelefoner på marknaden med målet att alltid se till så kunderna får det de förväntar sig!

Nyligen har vi även uppdaterat sortimentet med våra nya återvunna telefoner. Detta innebär att de håller exakt samma kvalitet som helt nyproducerade telefoner men att de ursprungligen varit begagnade, för att nå detta resultat har man bytt ut delar och behandlat telefonen så att den blivit som ny. På detta sätt kan man bespara ett extra lass för miljön att bära och det är viktigt för oss på Teknikhouse! Trots detta är det alltid konkurrenskraftiga priser, vi menar att man kan ta hand om både plånbok och miljö samtidigt!

Här på Teknik House kan du köpa en begagnad mobil eller surfplatta enkelt, säkert och till ett bra pris. De mest populära surfplattorna finns i flera olika generationer och med spännande funktioner.

En surfplatta är mycket portabel och lätt att använda. Du kan du titta på filmer och serier på ett mer flexibelt sätt. Kanske läsa en bra bok eller underhålla barnen.

- Enheter kommer med 3 månaders garanti från Teknik House

- För alla enheter i Klass A, B, C gäller: Inga sprickor i skärmen eller bakdel, fullt fungerande, Olåsta (SIM-free), och nollställda.

- Batterihälsa för alla enheter Klass A, B, C gäller: Maximal Kapacitet från 80% till 100% för begagnade iPhone-modeller

  • Klass A+: Perfekt skick. Ser ut och fungerar som en ny. Inga märkbara skador eller problem. För dig som är perfektionist.

  • Klass A: Toppskick. Ser ny ut, kan finnas något enstaka märke av användning någonstans men då ska man helst behöva leta. För dig som vill kunna glida runt med stil

  • Klass B: Bra skick. Denna enheten ser något använd ut med utrymme för några repor men inte för stora. Bra val för den genomsnittlige användaren. 

  • Klass C: Okej skick. Finns tydliga spår av användning. Rekommenderas för köp åt sig själv om man är okej med att enheten ser använd ut. Grymt val för den budgetinställde.

- Alla enheter fungerar felfritt och är återställda till sina fabriksinställningar.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: