•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Grillar

Se bland vårt spännande produktsortiment av BBQ, el, hybrid, havs- och gasolgrillar. Hitta din favoritgrill som som passar dig som bäst i sommar!

Skapa ett trevlig umgänge med familj och vänner vid grillen över en festlig middag. Med matlagning kommer unika smak-behov och preferenser baserat på dina resultat du vill uppnå. Vi rekommenderar därför att jämföra bland våra olika grillmodeller idag!

Viktigt att tänka på

Ha alltid med ventilation, storlek, medel och drift och plats i ditt nästa planerade köp. Hur många är det som ska serveras? Vad finns det för utrymmen? Tänk även på om de finns begränsningar av säkerhetsskäl där du bor. Ta gärna en stund och läs produktspecifikationerna detaljerat om möjligt.

Kolgrillar passar dig som verkligen uppskattar en grillad, fyllig och klassisk smak. Kolgrillen är en av de mest traditionella och populära grillarna. Fördelen med kolgrillen är att den ger en autentisk grillsmak och är relativt billig. Dessutom är den bärbar och enkel att använda. 

Gasolgrillen är en annan populär grilltyp. Fördelen med gasolgrillen är att den är lätt att tända och temperaturen är lättare att kontrollera. Dessutom är gasolgrillen enkel att rengöra.

Elektrisk grill är en populär grilltyp för personer som bor i lägenheter eller på platser där det inte är tillåtet att använda kol- eller gasolgrillar. Fördelen med elektrisk grill är att den är lätt att använda och rengöra. Kräver endast anslutning till el-nätet för uppvärmning.

Fördelen med elgrillar är att du enkelt kan använda dom året om. När du t ex står på balkongen, inomhus eller på altanen i trädgården. Det finns även bordsmodeller som enkelt kan placeras i olika miljöer.

Gas, el eller kol - du väljer

En hybridgrill är en grill som kombinerar flera grillmetoder, gas, el- och kolgrillning - i en enda enhet oftast. Det ger dig fördelarna med båda metoderna i en och samma grill. Här är några skäl till varför en hybridgrill är ett bra val.

Flera alternativ: En hybridgrill ger dig möjlighet att använda både gasol, el och kol som bränsle, vilket gör att du kan laga en mängd olika maträtter med olika smaker och konsistenser. Du kan använda gasol för snabb och enkel grillning eller kol för att få den autentiska smaken och grillytan på maten.

Enklare användning: Gasolgrillning är ofta enklare och snabbare än kolgrillning, vilket gör att du kan laga mat snabbare och utan alltför mycket arbete. Hybridgrillen ger dig flexibilitet att använda gasol när du har bråttom eller inte vill spendera tid på att tända kolgrillen.

Hälsofördelar: Kolgrillning kan orsaka hälsoproblem om den används för ofta eller på ett felaktigt sätt. Hybridgrillen ger dig möjlighet att använda gasol för att undvika de skadliga rök- och kemikalierna som kan bildas vid kolgrillning. Detta kan också bidra till en hälsosammare livsstil.

Bättre kontroll: Hybridgrillen ger dig möjlighet att välja vilken grillmetod som passar bäst för den mat du lagar. Detta ger dig bättre kontroll över temperatur, tidsåtgång och hur maten tillagas. Med en hybridgrill kan du enkelt justera temperaturen på gasolen eller kolbrännaren för att få en perfekt grillyta på maten.

Miljövänlig: Gasol- och elgrillning är en renare och mer miljövänlig grillmetod än kolgrillning. Hybridgrillen ger dig möjlighet att minska din koldioxidutsläpp och minska din miljöpåverkan.

Kolgrillen ger autentisk smak medan gasolgrillen är lättare att använda och rengöra. Elektrisk grill passar bättre för lägenheter och platser där det inte är tillåtet att använda andra grillar. 

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: