•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max Tillbehör för Allt

Den nya seriemodellen iPhone 12 Pro Max är 6,1 tum stor och kommer med flera nyheter, inte minst är den betydligt kantigare designen än Apples senaste alster. För de som har ljuva minnen av Apples ursprungliga iPhone SE blir det säkert en välkommen återkomst. iPhone 12 Pro Max är det större syskonet till iPhone 12 Pro. När det gäller prestandan får sig mobilen en rejäl uppgradering med Apples hembygge A14 Bionic. Medan iPhone 12 Max och det mindre syskonet bär på ett aluminiumhölje, dubbel linsuppsättning och 4GB RAM har deras Pro-varianer ett hölje av rostfritt stål, 6GB RAM samt en trippellins. Lagringsutrymmet du kommer kunna välja på med iPhone 12 Pro Max är 64GB, 128GB och 256GB vilket bör räcka för den genomsnittlige användaren. Den nya iPhone 12 Pro Max kommer utrustad med LIDAR-teknik för bästa prestanda när du använder Augmented Reality (AR) som växer sig allt större.

Hos Teknikhouse.se hittar du ett stort sortiment med olika iPhone 12 Pro Max-adaptrar, -skal, -fodral, -hållare och andra prylar som hjälper till i mobillivet. Hitta tillbehör till iPhone 12 Pro Max i hög kvalitet och till låga priser här i vår onlinebutik, sortimentet växer allt eftersom.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


iPhone 12 Pro Max Tillbehör för Allt

Fynda iPhone 12 Pro Max skal, fodral, skärmskydd, adaptrar, kablar, hörlurar och andra passande tillbehör åt iPhone 12 Pro Max till låga priser. Är du nyfiken kan du alltid kontakta oss på info@teknikhouse.se för iPhone 12 Max tips, vårt fokus ligger alltid på dina behov så när vi rekommenderar en produkt vi önskar sälja till dig menar vi att du skulle uppskatta köpet lika mycket som vi. Hos Teknikhouse hittar du skärmskydd, varierade skal, adaptrar, kablar och andra tillbehör till iPhone 12 Pro Max som gör att den fungerar precis som du vill, när du vill att den gör det. Har du lätt för att tappa telefonen? Då är både skalet och skärmskyddet till iPhone 12 Pro Max ett bra val. Får du slut på batteri? Då är det dags för en ordentlig powerbank. Med ett batteripaket till iPhone 12 Pro Max slipper du en hel del orosmoln.

När du jagar nya tillbehör till din iPhone 12 Pro Max har du kommit till helt rätt plats. Hitta skärmskydd, skal och många andra tillbehör som hjälper dig med mobiltelefonen. 

iPhone 12 Pro Max Skal till Vintern

iPhone 12 Pro Max släpps i november enligt de senaste uppgifterna på nätet. För dig med familj innebär det lite mer att tänka på inför julhandeln, du kan alltid höra av dig till oss för tips. Julklappar kan vara bårde hårda och mjuka, här hittar du både grymma modemedvetna skal och de mjukare men mer praktiska varianterna till din iPhone 12 Pro Max. Ta möjligheten att matcha din nya telefon med ett skal som utstrålar din vinterkänsla.

Hårdvaran märks i iPhone 12 Pro Max

Här följer några av de mest märkvärdiga tilläggen med iPhone 12 Pro Max. Du har bland anat stöd för 5G och Wi-Fi 6. Höga datahastigheter för en ny tidsålder, glöm inte kolla vart du kan hitta 5G-uppkoppling. Processorn i iPhone 12 Pro Max är Apples A14 Bionic som bjuder på prestanda likvärdig en Macbook Pro 16" om ryktena stämmer.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: