•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Treenighetens bakkamera

Samsung Galaxy Note 20 Ultra visades upp i slutet av augusti 2020 och släpptes strax därefter. Med en, två, tre kameror på baksidan av telefonen som tillsammans bjuder på en uppsjö med fotografiska möjligheter. Standardkameran/-linsen ligger på 108MP medan de två kompletterande kamerorna har 12MP i ultravid vinkel och  5x zoom telefotolins respektive. Enligt vissa har det varit att ta sig lite vatten över huvudet med en 108MP kamera men få kan anklaga telefonen för att ta dåliga bilder (ring oss i sådana fall). Men man behöver inte vara nöjd ännu, Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan också spela in i 8K, något som fortfarande är sällsynt även bland flaggskeppen.

Samarbete med spelgigant

För dig som är spelentusiast finns här även en hel del att hämta. Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan strömma spel till Microsofts spelplattform Xbox. Tack vare grym prestanda behöver du inte heller oroa dig för några problem när du spelar, skaffar du en tillhörande spelkontroll till mobilen är du redo att ta dig an dina värsta moståndare i något av de mängder med spel som finns till Android. Att telefonen dessutom bjussar på 120Hz i bilduppdatering är lite galet, men ett välkommet tillskott för den tävlingsinriktade.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategoriernaFynda billiga Galaxy Note 20 Ultra tillbehör

Fynda de bästa tillbehören för dig i vårt sortment tillbehör för Samsung Galaxy Note20 Ultra. Utnyttja kraften i smartmobilens kamera med en adapter som laddar batterierna, en trådlös bärbar laddare för när det verkligen tryter, leta efter en kabel.

Mobilhållare

Att använda mobilhållare är ganska standard om man äger en bil, de flesta önskar i alla fall någon gång att de hade en. Istället för att trilskas med mobilen nere vid snacksutrymmet eller växelspaken så får man enkelt översikt på den informationen man behöver. En mobilhållare till Samsung Galaxy Note 20 Ultra kräver rätt storlek, så håll ögonen ute efter den storlek och formfaktor som passar dig bäst.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: