•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 13

Köp tillbehör för iPhone 13 och berika ditt mobilliv. Hos Teknikhouse hittar du en ett av marknadens starkaste urval av tillbehör till den Apple smartmobil. Njut av den höga prestandan och vackra skärmen utan att oroa dig för en sprucken skärm med hjälp av ett skyddande skal. Här hittar du alltifrån originalskal till tredjepartstillverkade som kan variera från funktionellt designade till design som beskyddar din mobiltelefon och dess skärm. Förutom iPhone 13 skal finns också skärmskydd, kablar och laddare som gör livet som mobilälskare lite lättare.

Ladda din iPhone 13 överallt

Precis som den förra generationens iPhone erbjuder iPhone 13 en design med tydliga hörn och kanter. Denna designändringen är både uppdaterad för att vara smal och smidig att hantera samtidigt som den ger en liten nostalgikick för de som blev förälskade i exempelvis iPhone SE och liknande äldre iPhone-modeller. Med prestanda och optimering som blåser bort motståndet visar Apple gång på gång hur bra de är på att bibehålla sitt digitala ekosystem och få ut det mesta av allting de producerar. Denna modellen kommer med bildstabilisering och sensorförskjutning som ger ännu bättre bildresultat, du har även ett inbyggt astrofotografiläge som passar de som älskar stjärnhimmelen.

Med rätt laddare kan du enkelt börja ladda din iPhone 13 oavsett vart du befinner dig. Hos oss hittar du trådlösa Qi-laddare som Magsafe och billaddare med Lightning-kontakt, men även powerbank-laddare och annan hårdvara som laddar din mobiltelefon när du behöver det. Förutom skalen som nämndes högst upp på sidan hittar du alltså mycket mer bland våra tillbehör.

Fodral till iPhone 13 skyddar överallt

Ifall det är så att du ofta går runt med din iPhone 13 i fickan, där nycklar och andra roliga föremål vistas, så riskerar mobilskärmen att få repor och i värsta fall spricka. För att minimera risken är fodral ett av dina bästa alternativ, medan de inte alltid är kompatibla med skärmskydd så kompenserar de genom att på många sätt helt enkelt eliminera behovet för dem. De flesta repor på skärmar uppstår när telefonen ligger och gnider mot någonting, men har du ett effektivt fodral minimerar du risken och ökar chanserna till ett problemfritt mobilliv.

Hos oss har du alltifrån TPU- och PU-skal till originalskal, vårt fokus är att erbjuda konkurrenskraftiga priser för skal som vi själva skulle kunna tänka oss att använda. Ifall du funderar över vilket skal som skulle passa dig bäst rekommenderar vi att du kollar in vår skalguide (länk) där vi beskriver skillnaderna mellan materialen till skal som vi erbjuder i vårt sortiment.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: