•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone XR tillbehör - Teknikhouse.se

Fynda otroligt bra tillbehör till löjligt billiga priser för iPhone X / XS. Telefonen var något som man knappt såg av när Apple introducerade sin senaste smarta telefonsamtalare. Med hjälp av hög upplösning, otroligt färgdjup och ännu bättre funktioner än sin föregångare så blev övergången till en telefon utan hemknapp välkommet. Sedan introducerade de iPhone XR, telefonen för de med lite lägre budget som man inte kunde tro var sann. Men det var den. Tack och lov finns också en otrolig mängd tillbehör till telefonen.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Du har sällan sett snyggare billiga skal till iPhone X / XS

Bland skalen som du behö... kan utforska här så finns bland annat riktigt stiliga skal med marmordesign, lyxiga blandningar av svart och guld, de som lutar åt rena konstverk, de som fokuserar på skydd och de som låter dig få in en egen touch i efterhand. Alla hittar någonting här inne, det är inte svårare än så. Med hjälp av ett helt klockrent utbud av telefoner från olika tilverkare så kan du själv utgå från ditt fokus och sen matcha det mot vad du vill lägga ovanpå. Det är inte bara en macka, den har (veganskt?) smör och pålägg också!

Sen finns det självklart adaptrar, hörlurar och annat smått och gott. Här på Teknikhouse så grundar vi oss i att breda utbud leder till helhetslösningar åt våra kunder. Du vet vad du vill ha, och vi tror att du vill hitta allt på samma plats. Därför hittar du powerbanks, skyddsfodral till airpods, vga-adaptrar, skärmskydd, billaddare, nätverkskamera, *andas*, multi-laddningskabel, adaptrar som låter dig ladda och lyssna på musik samtidigt, och en massa andra prylar. Ta dig en titt, vi är säkra på att du inte blir besviken!

Teknikhouse ebjuder något åt varje person som vill bjuda sin telefon på något alldeles extra, så välkommen in och har du några frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller mejla.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: