•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Hem & Fritid

Elektriska underverk för hemmet

Hitta den där externa hårddisken så du äntligen kan spara alla dina favoritfilmer, bilder, spel och musik (eller flera miljoner dokument) För den som är hemkär hittar man alla möjliga bra-att-ha-prylar här inne. Trådlösa laddare passar i alla hem, men smaken är som baken så därför är det bra att vi har många olika alternativ för dig att välja mellan och du hittar allihop för hemmet här i Hem & Fritid.

Är du i behov av tillbehör som färgpatroner, adaptrar eller annat som du hittar i hemmet har du hittat rätt. I denna kategorin finns färgpatroner i flera olika färger och utav hög kvalitet. Fyll på din skrivare där hemma med nytt bläck för att få liv i dina bilder igen, inget går upp emot en färgglad skrivare.

Scootrar

En scooter ska vara mer än en sparkcykel, den ska kännas som en flygtur nära marken. Hos Teknikhouse hittar du scootrar i Hem & Fritid och vi satsar på att erbjuda scootrar i hög kvalitet som ser till att hålla längre än en dålig sommar.

Säkerhetskameror

Bra för dig som är mån om att hålla hemmet säkert är våra säkerhetskameror. Använd dessa för att se till så du har koll på hemmet eller stugan. Exakta funktioner och möjlgheter skiljer sig lite mellan kamerorna. För dig med stora behov kan det vara passande att hitta en kamera med bra kontrollmöjligheter.

Nödvändigheter till hemmet

Adaptrar, färgpatroner, USB-minnen, datormöss, externa hårddiskar, laddare och högtalare. I vår avdelning för hemmet hittar du ett brett utbud av varor som lämpar sig för shopping till hemmet.

Hemvänliga dator

Extra stöttåliga hårddiskar, säkerhetskameror för hemmet och annat är alltid ett välkommet tillskott för den digitalt intresserade hemägaren. Ta dig en tit häromkring, vi har massvis med olika varor som passar olika typer av hem.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: