•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone Batteri

Här är vårt sortiment med iPhone batterier av hög kvalitet till samtliga av Apples iPhone smartphone smartmobiler. Allting är testat och kvalitetssäkrat hos vår leverantör.

Köp iPhone batteri i Högsta Kvalitet hos oss.

Hos oss hittar du batterier till din iPhone av högsta kvalité. Ge din iPhone nytt liv igen genom att byta ut ditt gamla iPhone batteri, när du handlar hos oss så kan du också räkna med att din iPhone batteri kommer fram inom 2 dagar.

Köp iPhone X Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 2716 mAh – Det är en av de lättaste grejerna man kan göra att byta ut batteriet på sin iPhone X. En av de största fördelarna med det här batteriet är att man inte behöver tänka på att köpa eller montera tejpen separat. Den är redan monterad på batteriet och därmed så går det ännu snabbare att både reparera telefonen eller bara byta ut batteriet.

Köp iPhone 8 Plus Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 2691 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 8 Plus i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 8 Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1821 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 8 i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 7 Plus Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 2900 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 7 Plus i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans

Köp iPhone 7 Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1960 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 7 i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 6S Plus Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 2750 mAh – Byt ut ditt tidigare iPhone 6S Plus batteri till ett premiumbatteri i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri. Detta batteri laddar snabbt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 6S Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1715 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 6S i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 6 Plus Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 2915 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 6 Plus i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 6 Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1810 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 6 i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone SE Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1624 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 8 Plus i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 5S Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1560 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 5S i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 5C Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1510 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 5C i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 5 Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1440 mAh – Byt ut ditt föråldrade eller skadade batteri till ett premiumbatteri till iPhone 5 i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar effektivt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 4S Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1420 mAh – Byt ut ditt tidigare batteri till ett premiumbatteri för iPhone 4S i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri för att få liv i din telefon igen. Detta batteri laddar snabbt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Köp iPhone 4 Batteri i Högsta Kvalitet! – Kapacitet: 1420 mAh – Byt ut ditt tidigare batteri till ett premiumbatteri i högsta kvalitet. Du kan enkelt ersätta ditt skadade eller döda batteri. Detta batteri laddar snabbt och är jämförbart med ett ursprungligt batteri. Alla batterier har testats innan leverans.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategoriernaKan jag reparera eller byta ut mitt iPhone batteri?

Absolut! Medan tillverkaren inte är jätteglad i att man reparerar sin iPhone sparar du oerhört mycket pengar och tid på att göra detta själv. Vår rekommendation är att du först ser till att ha den utrustning som behövs. När du är säker på att du har rätt verktyg för att byta ut batteriet till din iPhone kan du ta steget till reparation. Har du ingen tidigare erfarenhet är det viktigt att du följer detaljerade instruktioner (det finns många genomgående riktlinjer både i text och film på nätet) för att ersätta ditt iPhone batteri. Har du svårt att följa dem bör du ha någon som är erfaren att hjälpa dig då det är lätt att göra fel annars.

Vad händer med garantin till min iPhone om jag byter ut batteriet?

Antagligen ingenting! När du byter ut batteriet till din iPhone smartmobil har det antagligen redan gått så lång tid att din garanti inte längre gäller. Förutsatt att du använder dig av en garanti som AppleCare+ räcker din garanti i max tre år från det att du har köpt telefonen, det beror på vilken modell du har. Du kan läsa mer om detta här. I de flesta fall så är detta ingenting du behöver oroa dig för men är du osäker kan du alltid gå in i dina allmänna inställningar och sen vidare till Om för att se ifall du har garanti kvar på din enhet.

När telefonen har tappat mycket av sin batterikapacitet så är det dags att skaffa ett nytt. Här inne så hittar du massvis med batterier till olika typer av telefoner. Vi har batterier till allting från iPhone 4 till iPhone X. Här nedan har du en lista på alla modeller av iPhone som vi har batterier till:

iPhone 4 batteri, iPhone 4S batteri, iPhone 5 batteri, iPhone 5C batteri, iPhone 5S batteri, iPhone SE batteri, iPhone 6 batteri, iPhone 6 Plus batteri, iPhone 6S batteri, iPhone 6S Plus batteri, iPhone 7 batteri, iPhone 7 Plus batteri, iPhone 8 batteri, iPhone 8 Plus batteri, iPhone X batteri.

Hur mycket kostar frakt för ett iPhone batteri?

Köper du ett batteri från oss kan du välja antingen standardfrakt eller expressfrakt. När du beställer standardfrakt kostar detta 29 kr och med expressfrakt ligger det på 99 kr. I de allra flesta fall så kommer batteriet att hamna i din brevlåda, undantag kan ske ifall det är så att du lägger en beställning på mer än ett batteri.

Normalt tar en standardfrakt mellan 1 till 3 vardagar innan den kommer fram, expressfrakt försäkrar dig oftast om leverans inom 1 till 2 vardagar. Det viktigaste är att tänka på när du lägger beställningen. Är det en helgdag eller nära helgdagar? Är det sent på eftermiddagen eller kväll? I sådana fall kan du utgå ifrån att leveranstiden räknas från nästkommande vardag.

Så kan jag vara säker på att ett nytt batteri återupplivar iPhone?

I de allra flesta fall kan du vara säker på att ett nytt batteri kommer lösa dina problem. Är det så att du har upplevt att batteriet långsamt blivit sämre, vilket är allra vanligast, så bör du köra på att ersätta batteriet. Ett nytt iPhone batteri kommer i hög kvalitet och är ett utmärkt sätt att förlänga livslängden på din telefon. Både under de kommande åren och under den pågående dagen... så att säga!

Det är jobbigt att byta batteri...

Vilken tur att vi också erbjuder reparation av iPhone smartmobiler! Du hittar bland de lägsta priserna på hela svenska marknaden i vår reparationsavdelning, detta gäller inte minst för vanliga reparationsärenden som batterier och skärmar

Att installera ett nytt batteri i en modern telefon kan vara mer arbete än det brukade vara. Detta är ofta en säkerhetsåtgärd, desto färre utrymmen som man enkelt kan komma åt desto mindre kan man också sälja modifierad hårdvara eller råka förstöra innandömet genom kontakt med vatten eller liknande. Trots detta så går det ändå att komma åt komponenterna med rätt verktyg, och batteribyte är väldigt många intresserade av. Vill du byta batteri men har svårt att komma åt utrymmet i mobilen så kan du klicka dig in till vår verktygsavdelning efter (eller innan) för att se vad som passar just dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: