•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 8 Reservdelar

Köp reservdelar till iPhone 8! När du tar eget ansvar över reparationen kan du spara enormt mycket tid, pengar och energi. Dessutom lär du dig grymt mycket om teknik i processen. Reservdelarna för iPhone 8 i vårt sortiment har blivit testade och är av högsta kvalitet.

Även en senare modell som iPhone 8 kan behöva sina delar utbytta. Trots dess låga ålder det så finns det fortfarande saker som kan gå fel i vardagligt användande. En mycket aktiv användare kanske till och med förbrukar batteriet snabbare än andra. Vad ditt behov än må vara så är vi här för att hjälpa dig. Med ett nytt batteri, en ny skärm, ett skydd för din LCD-display, olika knappar, skruvar eller annat smått-och-gott så kommer man långt. Här inne kan du hitta i princip vad du än må vara ute efter.

Vill du spara extra tid på montering till iPhone 8 så rekommenderas en komplett display varmt. De kommer förmonterade med alla delar som du behöver för att allting ska fungera som det ska vid montering på telefonen. Finns det fortfarande något kvar att reparera har vi fortfarande mycket kvar att erbjuda, inklusive laddkontakt, hemknapp, flexkabel för olika komponenter i telefonen, samtalshögtalare med mera. För att montera allting så kan det vara värt att ha verktygen man behöver, de kan du hitta i andra delar av butiken efter att du kört omkring en runda här inne för att täcka alla dina behov. Alla delar är tredjepartstillverkade och utav högsta kvalitet.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: