•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone X Reservdelar

iPhone X bär på många sofistikerade komponenter och det kan kosta skjortan att ersätta dem via mellanhänder. Därför är det skönt när man kan ersätta komponenterna själv. I detta sortimentet hittar du allt du kan tänkas behöva till din iPhone X, Köp iPhone X skärm här och laga din iPhone X själv.

Reservdelarna till iPhone X som bjuder in till reparation

Här hittar du allt ifrån iPhone X kompletta skruvset, skärmar, batterier, laddkontakter, baksidor och hemknappar till frontkamera och metallplåten som håller allt på plats och skyddar LCD-displayen från stryk vid hantering.

Nya skärmar hittar du också här. Populärast är den kompletta varianten som gör att du slipper tänka på de mer komplicerade delarna där vissa komponenter behöver bytas ut och liknande. Behöver du verktyg för ditt arbete med din telefon? Då har vi de verktygen här på hemsidan, se bara till att du vet vilken typ av verktyg du behöver genom att undersöka komponenterna som behöver bytas ut först. När allting är klart så sparar du både tid och pengar i ett svep genom att kunna hantera allting själv (men var försiktig).

Delarna inkluderar Laddkontakt, låsknapp, flexkabel till flash och mikrofon, volymknapp, vibrationsmotor, kameralins. Dessa är bara ett urval av alla delar som vi säljer på Teknikhouse. Vi garanterar att du hittar det just du är ute efter. Alla delar är tredjepartstillverkade och av högsta möjliga kvalitet.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: