•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone Reservdelar‎ & iPad Reservdelar

Handla iPhone & iPad reservdelar i hög kvalitet! Vi har ett komplett sortiment av alla iPhone reservdelar du behöver. Hitta hemknappar, högtalare och frontkamera med mera för alltifrån iPhone 4 till iPhone X. Du kan även använda det för att exempelvis reparera din iPhone 8 eller iPad Air 2. Till skillnad från vad många ens känner till så går det att reparera sin egen telefon, men det behövs både ett öga för detaljer och grundliga instruktioner. Bäst av allt är om man har någon mer erfaren i närheten, men det är inte alltid man har sådan tur och ibland vill man bara öva upp reparationsmusklerna.

Reservdelar till iPhone: iPhone 14 Pro MaxiPhone 14 ProiPhone 14 PlusiPhone 14iPhone 13 Pro MaxiPhone 13 ProiPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro MaxiPhone 12 ProiPhone 12iPhone 12 MiniiPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XRiPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4

Reservdelar till iPad: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad MiniiPad Mini 2 RetinaiPad Mini 3iPad Mini 4, iPad 9.7 2017, iPad 9.7 2018, iPad Pro 10.5

iPad & iPhone Reservdelar i hög klass

När du handlar reservdelar till din gamla iPhone eller iPad så är det onekligen viktigt att ha sikta på hög kvalitet. En reservdel är trots allt menad att göra så du känner att din telefon står på fötter igen, en reservdel är inte menad att göra så din telefon går från helt till halvt rullstolsbunden. Hos Teknikhouse hittar du reservdelar i mycket hög kvalitet.

Att reparera iPhone själv

Men varför handla här och riskera göra motsatsen till att reparera sin telefon? Till att börja med så rekommenderar vi inte några av våra kunder att genomföra en reparation utan tidigare erfarenhet eller någon av de djupgående instruktionsklipp du hittar på produktsidorna för våra reservdelar. Du är högst ansvarig för arbetet som utförs och medan det kan kännas lite läskigt så kan du både spara en massa huvudvärk och pengar på att utföra arbetet själv. Förutom de rent ekonomiska skillnaderna så kan du även bygga upp värdefulla kunskaper om telefoner och reparationer som gagnar både dig själv och de omkring dig! Vem vill inte kunna erbjuda ett snabbt skärmbyte till sina vänner med hobbypris? Ta chansen och bygg upp dina färdigheter för att hjälpa dina vänner byta skärm till telefoner som exempelvis iPhone 6/6 Plus, iPhone 7/7 Plus eller iPhone 8/8 Plus.

Allt på samma plats

Förutom ett stort sortiment reservdelar till iPhone och iPad så har vi även verktygen för att kunna montera dem. Du behöver inte oroa dig för att hitta passande prylar hos flera olika återförsäljare då vi täcker hela paketet. Har du några frågor så är det bara att höra av sig, vi ser till att ge våra kunder bästa förutsättningarna i sitt handlande och reparationsarbete.

Några av våra mest populära uppsättningar med verktyg är lämpade för flera olika telefoner. Tack vare vårt rekommendationssystem så kan du även spara tid på att skrolla igenom alla verktyg då vissa ger rekommendationer till andra verktyg som passar i den kategorin. Det finns alltifrån billiga varianter med de mest nödvändiga verktygen till de betydligt dyrare och mångsidigare som är mer lämpade för proffs.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: