•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone X/XS Tillbehör

Billiga priser till de bästa tillbehören åt iPhone X / XS. Telefonen var något som man knappt såg av när Apple introducerade sin senaste smarta telefonsamtalare. Med hjälp av en skärm som tog all uppmärksamhet, hög upplösning, otroligt färgdjup och ännu bättre funktioner än sin föregångare så blev övergången till en telefon utan hemknapp välkommet. Med det så kommer det också en dröse med skal till Iphone X/XS och här på Teknikhouse är det inget undantag. Du kan hitta precis den stil som passar dig här. Självklart hittar du också en mängd med andra tillbehör här inne.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Tillbehören som säljer sig själva för iPhone X / XS

Bland skalen som du behö... kan utforska här till iPhone X och iPhone XS så finns bland annat riktigt stiliga skal med marmordesign, lyxiga blandningar av svart och guld, de som lutar åt rena konstverk, de som fokuserar på skydd och de som låter dig få in en egen touch i efterhand. Alla hittar någonting här inne, det är inte svårare än så. Med hjälp av ett helt klockrent utbud av telefoner från olika tilverkare så kan du själv utgå från ditt fokus och sen matcha det mot vad du vill lägga ovanpå. Det är inte bara en macka, den har (veganskt?) smör och pålägg också!

Sen finns det självklart adaptrar, hörlurar och annat smått och gott. Här på Teknikhouse så grundar vi oss i att breda utbud leder till helhetslösningar åt våra kunder. Du vet vad du vill ha, och vi tror att du vill hitta allt på samma plats. Därför hittar du powerbanks, skyddsfodral till airpods, vga-adaptrar, skärmskydd, billaddare, nätverkskamera, *andas*, multi-laddningskabel, adaptrar som låter dig ladda och lyssna på musik samtidigt, och en massa andra prylar. Ta dig en titt, vi är säkra på att du inte blir besviken!

Teknikhouse ebjuder något åt varje person som vill bjuda sin telefon på något alldeles extra, så välkommen in och har du några frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller mejla.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: