•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone XR Reservdelar

Hitta iPhone XR Reservdelar i Hög Kvalitet för Billiga Priser hos Teknikhouse.se

Det blir allt dyrare att både köpa och reparera nya mobiltelefoner. Med reservdelar till din iPhone XR så kommer du flera steg närmare att slippa de skyhöga kostnaderna som kommer med en reparation hos Apple. När olyckan är framme för iPhone XR och skärmen spricker eller smartmobilen inte längre orkar stå på egna ben med en tilltufsad laddkontakt är det dags att plocka fram verkygen och ta modet till sig att reparera iPhone XR själv. Du kan bläddra igenom vårt sortiment efter reservdelar för skärmar, laddkontakter och högtalare, för att bara nämna några, som hjälper dig få telefonen på fötter igen. Nya reservdelar för en ny iPhone XR.

iPhone XR Skärm och Display

En väldigt vanlig reparation för iPhone XR är de för skärm och display. Med en spricka försvinner mycket av glädjen om du ska titta på filmklipp. Med ett tjugotal repor händer ofta samma sak, även om det inte syns lika väl. Hos oss hittar du iPhone XR skärmar och displayer i hög kvalitet som testas i kvalitetssyfte, dessutom är de ofta flera gånger billigare än en originalskärm. Här erbjuder vi både tredjepartstillverkade iPhone XR reservdelar och originaldelar, skärmar till iPhone XR är inget undantag. Ta en titt och välj det alternativ som passar dig bäst.

iPhone XR Batteri

Att iPhone XR batteri slits ut med tiden är allmänt känt. Här hittar du både kompletta reparationsset med både batteri och verktyg till iPhone XR samt individuella iPhone XR delar. Ett nytt batteri kan vara skillnaden mellan en telefon som räcker en halv dag och en som räcker en hel dag. För den oerfarne är just batteribyte också bland de enklare reparationerna man kan utföra och därmed en ganska säker startpunkt för en nybliven mobilreparatör.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategoriernaDe bästa priserna för de bästa iPhone XR delarna

Hos oss kan du hitta de bästa iPhone XR reservdelarna till de allra lägsta priserna. Vill du ha tips till när du ska reparera iPhone XR är du alltid välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mejl. Här får du tips inför ersättning av iPhone XR skärm, batteri, laddkontakt och andra reservdelar. Vår målsättning är att du ska vara nöjd, därför ser vi till att jobba hårt för att pressa priserna och hjälpa dig med grym kundservice.

Reparation gör vi också

Glöm inte att du även kan titta förbi i vår reparationsavdelning för att se hur mycket det skulle kosta att be oss reparera din enhet om du känner dig osäker själv. Hittar du ett lågt pris hos en konkurrent, hör av dig så gör vi vårt bästa för att gå ännu lägre till reparation av din iPhone XR.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: