•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Kablar & Laddare

Stora sortiment av kvalitativa iPhone laddare, laddare för Samsung, Huawei, Sony Xperia och mobilladdare för många fler modeller.

Kablar och adaptrar till allt mobilt

Både strömadaptrar och USB-kablar för alltifrån iPhone till Android och datorer är livsnödvändiga i det moderna samhället. När du sitter i hemmet och vill koppla in mobilen till datorn för att kopiera över filer går det snabbast om du har en kabel. Trots framstegen med trådlös teknik är det fortfarande trådat som är och förblir den absolut snabbaste metoden för dataöverföring. Samma snabbhet gör att du kan ladda din mobiltelefon från 0% till 100% på nolltid med rätt kombination av strömadapter och USB-kabel.

Ett hav av USB

Idag finns det fler varianter på USB att välja mellan än någonsin förut. Medan många mobiltillverkare har standardiserat användning av USB-C finns det fortfarande många modeller på marknaden och hos användare som nyttjar micro-USB. Ifall man är Apple däremot så struntar man i dem och kör i nästan alla fall på sin egen Lightning-teknik. Hos oss hittar du en drös med originalladdare, originalkablar från bland annat Apple, Huawei och Samsung. Men du hittar också tredjepartstillverkade lösningar från, bland annat, märken som Mophie, Baseus, Belkin och Rvelon. Du kan också hitta kopplingar mellan olika USB-typer, så som USB-C till USB-C, USB-A till USB-C, USB-A till micro-USB, USB-A till micro-USB med mera. 

Från kopplad till trådlös

Men medan kablar så klart alltid är användbara så är det många som också vill minimera hur många de har med sig. Ett hjälpsamt verktyg för detta är trådlös laddning genom Qi-teknologi. Hos oss hittar du många trådlösa laddare som hjälper dig att ladda dina enheter utan en massa ihoptrasslade sladdar. Du hittar både en billig trådlös laddare och en dyrare från en originaltillverkare, den nyligen släppta Magsafe från Apple hittar du också.

Powerbanken - räddaren i nöden

Ifall du är ute på äventyr i skogen hjälper sällan varken en trådlös laddare eller adapter, då passar det istället bättre med en strömbank / powerbank. Idag är det många som bär runt på ett extra batteri, vissa fokuserar på ge gott om ström, vissa på portar för många olika enheter och andra fokuserar på användarvänlighet. Oftast kan du ladda alla möjliga sorters enheter, oavsett om de laddas genom Lightning, USB-C, micro-USB eller mini-USB tack vare USB-A som används för de flesta adaptrar och strömbanker. Ifall det är så att du är ute med bilen eller trucken så kan en av våra biladaptrar göra att du kan hålla mobilen i gång under hela resan. Är du en som mer är ute efter att ladda enheterna hemma så har vi bland annat laddningsstationer för snabbladdning av många enheter samtidigt.

Hos oss hittar du alltid något användbart och vi pressar alltid priserna för att ge dig anledning att komma tillbaka. Ta dig en titt i vårt sortiment och har du några frågor är det bara att höra av sig.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: