•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 mini

Mindre, Starkare, Skärmare

iPhone 12 Mini följer Apples trend om att se till så du kan välja den storlek som passar just dig. Här har du modellen som är menad att användas med en hand utan några kompromisser, prestandan är densamma som på de större syskonen. I mobilscenen har det länge talats om en längtan för vissa att ha den mindre formfaktorn, och Apple visar med iPhone 12 Mini vart skåpet ska stå. Är du här letar du nu efter passande tillbehör till iPhone 12:s mindre syskon.

Alla våra iPhone 12 mini tillbehör

Fynda de stiligaste skal och fodral till iPhone 12 mini hos Teknikhouse! Hos oss hittar du ett kontinuerligt växande utbud med iPhone 12 mini-tillbehör för att se till så du kan täcka alla dina behov på en och samma plats. Skydda telefonens hölja med lite silikon, läder eller TPU-plast, några av de bästa och vanligaste materialen vid tillverkning av skal och fodral till smartmobiler. Är skärmen i fokus för dig? Testa då något av våra skärmskydd, skräddsydda för att se till så den extra tåliga skärmen får extra tåligt skydd.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


iPhone 12 mini bilhållare och kablar

Med våra justerbara hållare kan du sätta fast din iPhone 12 mini vid bilfläkten eller andra passande platser för navigering med GPS. Ta tillfället i akt och använd Apples röstassistent Siri istället för att kolla ner på skärmen hela tiden, med en röstassitent får du direktiv om vart du ska svänga och du kan även kontrollera musiken.

Använd en billaddare för att se till så din iPhone 12 mini har optimalt med batterikapacitet under en lång arbetsresa, semester eller när du kör ett offroad-race i 12 timmar. De flesta tillbehör hittar du alltid någon användning för oavsett vilken situation du kan befinna dig i, passa på att fylla på förrådet med kompatibla iPhone 12 mini-tillbehör så du är redo oavsett vad som kommer.

Poppis att utrusta iPhone 12 mini

Utrusta din iPhone 12 mini med de tillbehör som passar just dig. Du kan välja att vara praktisk, hitta ett skal som huvudsakligen skyddar mobilen utan att ägna så mycket tanke åt hur skalet ser ut och sen hitta saker som bilhållare och annat som minskar huvudvärken när man önskar att man hade haft dem. Du kan också välja att vara estetisk, ordna med ett skal som uttrycker det du vill säga och kombinera med rätt färger och mönster i dina andra tillbehör. Självklart kan du också kombinera praktiskt med estetiskt, men hur du väljer att göra det lämnar vi till dig. Du kan dock kontakta oss för rekommendationer och tips om en bra uppsättning produkter som hjälper dig i mobillivet.

Alla tillbehör du behöver

Fynda iPhone 12 mini skal, fodral, skärmskydd, adaptrar, kablar, hörlurar och andra passande tillbehör åt iPhone 12 mini till låga priser. Är du nyfiken kan du alltid kontakta oss på info@teknikhouse.se för iPhone 12 mini tips, vårt fokus ligger alltid på dina behov så när vi rekommenderar en produkt vi önskar sälja till dig menar vi att du skulle uppskatta köpet lika mycket som vi. Hos Teknikhouse hittar du skärmskydd, varierade skal, adaptrar, kablar och andra tillbehör till iPhone 12 mini som gör att den fungerar precis som du vill, när du vill att den gör det. Har du lätt för att tappa telefonen? Då är både skalet och skärmskyddet till iPhone 12 mini ett bra val. Får du slut på batteri? Då är det dags för en ordentlig powerbank. Med ett batteripaket till iPhone 12 mini slipper du en hel del orosmoln.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: