•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 11 Pro Max Reservdelar

Köp de bästa av marknadens reservdelar för iPhone 11 Pro Max i hög kvalitet. Hos oss hittar du ett brett sortiment med delar du använder när du ska reparera din iPhone 11 Pro Max. Teknikhouse satsar på att erbjuda reservdelar i hög kvalitet med pressade priser. Du kan köpa flera skärmar i olika kvalitetsnivåer, alla håller hög kvalitet med mindre skillnader mellan tredjepartstillverkade skärmar och originalskärmar. Med en ny glasdisplay med eller utan touch kan du själv välja vilken nivå av reparation du ska utföra. Ifall du är nybörjare är det oftast en god idé att minska antalet steg du behöver gå igenom så mycket som möjligt. Med andra ord är det bäst att börja med en komplett skärm där reservdelar som monteras i skärmen redan ingår när du tar dina första steg i mobilreparation.

Med iPhone 11 Pro Max tog apple steget ut i nästa generation av mobilkameror. Den spektakulära kamerauppsättningen på baksidan mottog både kritk och beröm, men det är svårt att förneka hur vackra bilderna blir. Är du en fotoentusiast kan det vara värt att kolla efter reservdelar inför en potentiell olycka. Då är du redo och får tillbaka din gamla fotokvalitet på nolltid.

Kombination av kvalitet och pris, våra reservdelar

Hos oss hittar du de bästa reservdelarna till de lägsta priserna på marknaden. Är du en reparatör hittar du kameror, skärmar, högtalare och mer som passar till flera olika typer av reparationer. Är du som kund extra kräsen eller har du en klient som vill kunna lita på delarna de köper hittar du grymma produkter i detta sortiment. Du kan alltid kontakta oss för att få tips om de bästa metoderna när du reparerar din iPhone 11 Pro Max.

Utöver reservdelarna kan du också glädja dig till några av marknadens lägsta fraktkostnader. Alla beställningar som kostar mer än 500 kr skickas utan fraktavgift och standardavgiften är 29 kr. Allt är packat och klart samma dag om du lägger din beställning innan 16:00 och de är framme hos dig inom 1-3 vardagar.

Nytt batteri till iPhone 11 Pro Max

När din mobiltelefon inte längre har samma flyt kan detta bero på att batteriet börjar dränera prestandan. Du kanske annars istället har märkt att mobilen tappar i batterikapacitet väldigt snabbt. Ta dig en snabb titt på mobilens batterihälsa för att bedöma vad det kan bero på. Hos oss hittar du både individuella batterier och batterikit som är till för att du ska slippa tänka på vilka verktyg som krävs till arbetet. Du har alltid garanti på dina reservdelar hos oss, men du behöver först testa delen för att försäkra dig om att problemet inte fanns från början. Kom ihåg att läsa köpvillkoren för att se vad som gäller för dina iPhone 11 Pro Max reservdelar.

iPhone 11 Pro Max skärmar

Våra skärmar till iPhone 11 Pro Max är både i toppklass och pressade till att ligga så nära lågt som möjligt. Alla iPhone 11 Pro Max reservdelar är testade flera gånger.

Byt skärmen till din iPhone 11 Pro Max hos oss eller köp en av våra skärmar i toppklass. Dessa reservdelar är alltid testade flera gånger och allting bekräftas av kunnig och erfaren personal. Du hittar både skärmar tillverkade av tredjepartstillverkare och originalskärmar som är restaurerade efter avmontering från orginal iPhone 11 Pro max. Att utföra arbetet själv kan spara dig både hundralappar och tusenlappar, kom bara ihåg att vara försiktig och följa instruktioner till punkt och pricka.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: