•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Mobilreparation

Byt Skärm & Byt Batteri

Laga din iPhone mobiltelefon hos Teknikhouse.se med snabb hantering och lika snabba leveranstider. Byt skärm eller byt batteri till konkurrenskraftiga priser med aktiv kommunikation från vårt team om hur ditt ärende förs vidare.

Hos Teknikhouse hittar du lösningen för en mängd olika typer av problem. Tryck på någon av ikonerna här nedan för att komma till den kategori som passar just dig!

De flesta reparationer innebär oftast att delarna behöver bytas ut, att smälta ner en trasig glasskärm och återapplicera den till all elektronik skulle kosta skjortan. För att komma till den avdelningen som är mest relevant för dina behov kan du klicka på den ikon som passar dina respektive behov. Du hittar samtliga typer av reparation längst ner på sidan.

 

Skicka in din enhet för reparation och service hos oss!

Hitta din modell bland alternativen här under och välj den tjänst som passar bäst, t.ex. att byta skärm. Om du är osäker på vad som är fel så väljer du en undersökning, därefter kontaktar dig när vi felsökt din enhet. Alla felsökningar är kostnadsfria.

Efter att du lagt din beställning och genomfört köpet så får du en orderbekräftelse via e-post med vidare instruktioner för hur reparationen går till.

Kategorier

Här löser du spräckta skärmar och grafiska mardrömmar. Behöver skärmen fixas klickar du alltså här!

Här löser du spräckta skärmar och grafiska mardrömmar. Behöver skärmen fixas klickar du alltså här!

Behöver du tanka livet i din telefon så det inte tar slut på elektrisk bensin på bara ett par timmar är detta din avdelning.

För alla andra typer av reparationer är det här du finner lösningen. Mejla oss här för att se ifall det finns en lösning för just dig!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. Posta den till oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag på reparation av just din enhet. Teknikhouse samarbetar med Postnord och DHL och du väljer fritt hur du postar din telefon till oss. Det viktiga är att du skickar den spårbart så din enhet är försäkrad under hela transporten.

Vårt mål är att reparera och skicka tillbaka din iPhone samma dag som vi tar emot den. Det innebär att du blir utan din mobil i endast 2-3 arbetsdagar. Fraktkostnader täcks av dig som kund vid skick till oss, sedan står vi för frakten tillbaka till dig när arbetet är färdigt.

Hittar du inte en reparation som passar dina behov så kan du kontakta oss på info@teknikhouse.se för att se ifall det finns något alternativ. Beroende på modell och typ av reparation så kan vi även reparera smartphones med Android.

Leveransadress

Nordic Teknik House AB/teknikhouse.se
Fittjavägen 23
145 53 Norsborg

Steg för Reparation
 

1. Kontakta oss

2. Skicka/Lämna

3. Reparation

4. Hämta vid dig

Läs mer
Stäng


Teknikhouse erbjuder professionella mobilreparationstjänster för att lösa alla dina mobilrelaterade problem. Våra kunniga tekniker reparerar snabbt och effektivt skärmskador, batteribyte, vattenskador och andra vanliga mobilhaverier. Med vår expertis och högkvalitativa reservdelar kan du lita på att din mobil återställs till sitt optimala skick. Vi erbjuder prisvärda lösningar och snabb service för att säkerställa att du inte behöver vara utan din mobil en längre tid. Lita på Teknikhouse för pålitlig och professionell mobilreparation.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: