•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Airpods

Airpods, Airpods 2, Airpods Pro tillbehör

Först släppte Apple Airpods år 2016, när de kom möttes de banbrytande hörlurarna av två skilda skaror med människor: älskarna och hatarna. Mer ombytliga kunder gällande den kontroversiella designen fanns, men många tillhörde ett av dessa två polariserande läger. Idag har Airpods, Airpods 2 och Airpods Pro blivit nästan lika vanliga att se som iPhone. Hörlurarna Airpods följdes upp av de ännu snabbare och stabilare Airpods 2. Tillbehör åt dessa True Wireless hörlurarna går det inte nåd på, sedan lansering har det blivit omåttligt populärt med extra tillbehör.

Tillbehör åt Apple Airpods Pro Hörlurar till Billiga Priser

Fodral, skydd och övriga tillbehör för Apple Airpods Pro. Köp med snabb leverans och smidig betalning. Hitta olika typer av tillbehör åt dina favorit True Wireless-hörlurar. Bläddra igenom vårt sortiment med Apple Airpods Pro-kompatibla varor och beställ de varorna som passar dina behov. Trådlösa laddare, silikonfodral och annat som ger extra värde till dina hörlurar.

Läs mer
Stäng

Många Billiga Tillbehör till Apple Airpods i Hög Kvalitet

Hitta billiga tillbehör som skyddar din telefon från stötar och regn. Med skyddande skal, fodral och trådlösa laddare som har konkurrenskraftiga priser sticker vi ut på marknaden. När du bläddrar igenom vårt sortiment kan du hitta Qi-laddare, silikonskydd och annat bra som passar till hörlurarnas behållare. Med rätt behållare kan du skydda hörlurarna mot både damm och vatten.

Skönare. Både i ljud och design

Apple Airpods Pro är efterföljarna till Apple Airpods och, längre tillbaka, Apple Earpods. De levererar högre kvalitet och ännu bättre helhetslösningar för dina öron. De är så pass enormt populära att det finns massvis med skal, olika trådlösa laddare och skydd i stilar som passar just dig. Tack vare deras nya öronkuddar så är de ännu skönare att ha på sig under längre perioder.

Vattentäta skal är inte ovanliga, något som kan vara relevant för dig som är ute på språng i regnet emellanåt. De klarar sig i diverse jobbiga miljöer som dammiga områden, korta regnduschar och snö. Bläddrar du igenom vårt sortiment hittar du fler än en av dessa. Medan Airpods Pro förvisso klarar sig igenom mindre svett och regnstänk är de inte hörlurar du vill ta med dig ner i vattenbassängen.

Hög kvalitet på ljud med Airpods Pro

En av de bästa sakerna med de uppgraderade Airpods Pro är det förbättrade ljudet och grym noice cancellation. De kan stänga ute ljudet när du behöver det och släppa igenom vid behov. Med ett enkelt tryck kan du byta mellan att höra ljuden från omgivningen omkring dig och att knappt höra dem alls. Att de dessutom levererar bra med bas och klar diskant gör att musiken kommer till dig på det sättet du önskar. Det blir ju inte sämre av att du kan be Siri stoppa musiken åt dig när du är för lat för att plocka upp din iPhone.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: