•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Gaming

Här hittar du massor av spelprylar, alltifrån de senaste spelkonsolerna till dataspel och diverse tillbehör. Ifall du behöver en ny spelkontroll eller ska köpa en konsol till dig själv eller någon som står dig nära är detta kategorin för dig. Tillverkare som Sony (Playstation), Microsoft (Xbox) och Nintendo (...Nintendo) erbjuder några av vår tids absolut bästa spelupplevelser och designar spelkonsoler med spel som riktar sig till alla möjliga målgrupper.

Gamingmöbler och tillbehör

Du hittar även gamingstolar och gamingbord, perfekta möbler för den som vill skapa den ultimata spelstationen i hemmet. Med stolar från kända märken som bland annat Nordic Gaming, Cougar och Arozzi kan du luta dig tillbaka i en stol som är både oerhört bekväm och justerbar. Ta en titt i vårt utbud och se vad som passar dig.

Behöver du en ny gamingmus, ett tangentbord eller en ny spelskärm? Då behöver du inte söka längre. Även musmattor och andra tillbehör som gör din spelupplevelse mer bekväm är viktiga, därför ser vi till att dessa också går att hitta hos oss. Här hittar du alla tillbehör till PC som tar ditt spelande till nästa nivå.

Läs mer
Stäng

Grafikkort och fläktar

Ifall du inte spelar på konsol utan föredrar att spela på en dator har vi mängder med produkter som förbättrar spelupplevelsen. Du hittar grafikkort, fläktar och annat i ett utbud med hårdvara som ger din dator extra prestanda. Med bättre prestanda kommer bättre grafik och flyt i dina spel, alla som spelar tävlingsinriktade spel vet vikten av hög uppdateringsfrekvens och minimalt lagg. Ta dig en titt, vi hoppas du hittar det som hjälper dig på vägen till fler vinster.

Virtuell verklighet är på språng

Utöver datorkomponenter och de vanliga konsolerna från märken från Playstation, Xbox och Nintendo hittar du även headset för virtuell verklighet (VR). I takt med att teknikmarknaden mognar börjar vi se allt fler tillverkare som ger sig in i striden för nästa tidsera med tekniska framsteg och en avsevärt högre inlevelse. Från tillverkare som Sony, HTC, Valve och Meta kommer det alltmer hårdvara som söker att dra till sig en skara fans inför vad som förutspås bli framtidens kassako. Kolla in vårt utbud med olika tips och gott om information per produkt för att vara säker på ifall det passar just dina behov. Vår målsättning är at fortsätta erbjuda hårdvara som överraskar och innoverar. Ifall du är osäker på vad som passar och vilka krav olika hårdvara har får du gärna kontakta oss då vi har teknikentusiaster som gärna hjälper dig på vägen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: