•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 13 Pro Max

Hos Teknikhouse.se erbjuder vi allt för iPhone 13 Pro Max. Du hittar skal som är snygga, och skal som ska skydda för att inte nämna skärmskydd som garanterar att din originalskärm slipper tråkiga repor. Att skydda din mobilskärm är nyckeln till en tillfredsställande mobilupplevelse, alla vet vi smärtan av att kolla på sprickor istället för filmklipp. Med våra tillbehör blir din mobiltelefon komplettt, du blir äntligen ägare av hela paketet så att säga. Du hittar kanske din framtida powerbank, laddningssladdar i hög kvalitet, adaptrar för hörlurar och skal i olika material och färger. Använd vårt sortiment med tillbehör till iPhone 13 Pro Max för att skräddarsy din upplevelse och gör din iPhone 13 Pro Max komplett.

Tillbehör för: iPhone 13 mini | iPhone 13 | iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max skal, fodral, ditt val

Hos oss kan du hitta både tillbehör och reservdelar. Komplettera din reparation med hjälp av skal som säkerställer att din mobil är i säkra händer när allting är färdigt. Bläddra igenom vårt utbud med olika skal och fodral till iPhone 13 Pro Max för att hitta det som passar dig bäst. Med hjälp av vår guide för skal och val av material så kan du hitta skaltypen som passar dina behov, vi skapade inlägget för att göra det lättare att välja bland alla tusentals skal som finns på marknaden. När det gäller iPhone 13 Pro Max så är det en storsäljare om än till en lite mer nischad skara användare. Med sin förbättrade kamera och väldigt stora skärm finns det en lyxig känsla i hela telefonen och det lämpar sig ofta bra med ett skal som kompletterar värdet telefonen har för dig.

Upptäck potentialen i din iPhone 13 Pro Max

När du hittar rätt tillbehör så upptäcker du nya sätt du kan använda din iPhone 13 Pro Max. Med rätt powerbank kan du åka ut på en resa under helgen, fotografera som en tok och fortfarande ha batteri kvar. Med en ringhållare kan du smidigt ta den perfekta selfie-bilden; Med en trådlös laddare blir det inga fler plötsliga ryck i kablar som drar ner glas på golvet eller skadar din adapter; Med ett läderfodral blir din iPhone 13 Pro Max bekvämare än någonsin i handen; Alla tillbehör du ser i vårt utbud hjälper dig nå nya höjder med din iPhone 13 Pro Max på olika sätt. Inte minst skärmskydd hjälper dig att se till att du kan använda telefonen länge och fortfarande ha känslan av en sprillans ny telefon då skärmen håller sig fri från repor och smuts.

Snabbast laddning till iPhone 13 Pro Max

Till skillnad från den officiella marknadsföringen så klarar iPhone 13 Pro Max av att laddas med upp till 27W, detta gör att den kan laddas snabbare än de övriga modellerna i iPhone 13-serien. Tack vare detta kan du använda en 30W laddare för att optimera laddningstiden, har du god batterihälsa så kan det gå snabbare än på 1,5 timmar.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: