•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Reservdelar‎

Köp reservdelar till Samsungs mobiltelefoner och många olika modeller, inklusive budgetvarianter som Samsung Galaxy A5, flaggskeppsmodellerna som Samsung Galaxy S8 och inte minst de större som Galaxy Note 8. Du hittar även reservdelar till ett stort antal andra modeller, här nedan har du en lista att bläddra igenom för att hitta just din modell. Här finns alltifrån skärmar till kameror och flexkablar som kan få din telefon på benen igen. Många glömmer det men med rätt uppsättning verktyg och reservdelar så kan man faktiskt reparera sin telefon själv. Det är en svår process med mycket detaljarbete men lyckas du komma ut på andra sidan oskadd kan du spara mycket av både pengar och tid. Pengar är ju tid, som det kallas. Har man inte mycket tidigare erfarenhet rekommenderar vi att man tar sig dit själv.

Leverans på 2 dagar

En standardleverans är enligt praxis framme inom 1-3 dagar. Men tack vare snabb hantering så lyckas vi väldigt ofta få ner denna leveranstid till inom 2 dagar, det tycker vi är grymt och något som ofta passar just dig som är på jakt efter reservdelar.

Är det så att du vill ha lite vägledning? Kontakta oss då via info@teknikhouse.se för att få tips och information. Vårt mål är att ge den bästa servicen på marknaden och det är alltid kul att ha en aktiv diskussion med våra kunder för att se till så de har det som passar just deras ändamål.

Läs mer
Stäng

Verktyg kompletterar

När du har hittat de reservdelar till Samsung som du behöver är nästa steg att se till så dina verktyg passar. Det kan vara oerhört frustrerande att få hem en reservdel bara för att sen inse att man inte har rätt verktyg. I många fall kan exempelvis spåren i skruvar för skruvmejslar se annorlunda ut beroende på vilken modell det gäller. 

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du monterar är delvis att du ser till så du inte placerar reservdelen fel så att en flexkabel kläms eller någon del av hårdvaran tar skada i onödan. Försäkra dig alltid om placeringen innan du fortsätter. Därefter är det fram med verktygen som gäller, här nedan hittar du länkar till de av Samsungs modeller vi har reservdelar till.

Reservdelar till Samsungs mobiltelefoner

Galaxy S:  Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S6, Galaxy S5, Galaxy S5 Neo, Galaxy S5 Active, Galaxy S5 MiniGalaxy S4, Galaxy S4 MiniGalaxy S3, Galaxy S3 Mini

Galaxt A: Galaxy A7, Galaxy A5 2017, Galaxy A5 2016, Galaxy A5, Galaxy A3 2017, Galaxy A3 2016, Galaxy A3

Galaxy J: Galaxy J7 2016, Galaxy J5 2017, Galaxy J5 2016, Galaxy J5, Galaxy J3 2016, Galaxy J3

Galaxy Note: Galaxy Note 8, Galaxy Note 5, Galaxy Note 4, Galaxy Note 3, Galaxy Note 2

Övriga: Galaxy Xcover, Galaxy Xcover 2, samt andra...

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: