•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 Pro

Toppa bästa skärmen med säkert iPhone 12 Pro skärmskydd

Ett nytt skärmskydd kan se till så din nya iPhone 12 Pro är extra säker. Ta extra säkra steg och skaffa de iPhone 12-tillbehören som du behöver för att göra ditt mobilliv så smidigt som möjligt. Med en iPhone 12 finns många fler möjligheter och en robust design som är till för att hålla flera år framåt, men även den bästa av designs (som iPhone 12-seriens nya Ceramic Shield-skärm) kan brista efter att den tappats i backen eller den gnidits mot nycklarna i fickan. Vare sig du är någon som vill skydda alla mobilens sidor med ett iPhone 12 Pro plånboksfodral eller hellre stilar baksidan med ett ensidigt skal som har skönt grepp finns det något för alla. Ta dig en titt i vårt sortiment, vi är säkra på att här finns något just för dig.

Snabbare och starkare iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro bjuder på prestanda och säkerhet i ett kompakt paket. Inspirerat av designen både från Apples senare och tidigare telefoner hittar du här en tydligare linje mellan skärm och ram men också en storartad skärm. Designen hjälper till att dämpa stötar och ger dig maximal skärmstorlek även i ett litet format. Iphone 12 Pro klarar dessutom av att vara i upp till 6 meters djup i 30 minuter med sin IP68 ranking, det går inte av för hackor!

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Ett glas som tål

I iPhone 12 Pro finns grym hårdvara. Men på utsidan hittar du också en del läckerheter. Telefonen är nu fyra gånger säkrare mot tappskador, står emot repor ännu bättre och är allmänt en väldigt bra deal. Känner du att du litar på glasets säkerhet öppnar det upp för andra iPhone 12 Pro-tillbehör än skärmskydd i kassan (även om vi här rekommenderar skärmskydd av erfarenhet). Varför inte en extra laddningskabel eller ett skal som verkligen lyfter designen till nästa nivå?

Ultimata AR-mobilen iPhone 12 Pro

Har du inte hört talas om detta ännu kan det vara värt att veta att Augmented Reality (AR), eller Mixed Reality (XR) som det också kallas, är på ingång. Detta är alltså tekniken som låter dig se digitala objekt i verkligheten genom att koppla samman maskin, kamera och skärm i mobiltelefonen. Med hjälp av LiDAR-teknik som används för att skanna byggnader och strukturer i rymden får iPhone 12 Pro tillgång till ljusinformation på nanosekunder, något som hjälper enormt när dina digitala tillgångar ska positioneras korrekt i på bild i verkligheten. Första gången vi såg denna tekniken var vid lanseringen av iPad Pro 2019 och den ser ut att stanna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: