•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Batteri

Hos oss hittar du batterier till din Samsung av högsta kvalité. Ge din Samsung nytt liv igen genom att byta ut ditt gamla Samsung batteri.

Läs mer
Stäng

Rekommenderar ni att jag själv byter Samsung batteri?

Ingen tvekan om saken! Att reparera sin telefon innebär sänkta kostnader för sin egen del och mindre slösad tid. Förutsättningarna är så klart att du sätter dig in i vad det innebär att reparera en smartmobil. Beroende på modell kan det vara mer eller mindre krångligt att byta ut delarna i en telefon. På senare år har det blivit alltmer komplicerat att utföra reparationer på Samsungs smartphone mobiltelefoner, men på nätet finns det massor av detaljerade instruktioner att följa och har du en vän med erfarenhet är du på ännu säkrare mark. Att kunna reparera sin egen telefon är att kunna reparera andras telefoner och debatten kring att kunna reparera själv har öppnat upp ögonen för många.

Försvinner inte garantin då?

Har du någon garanti kvar kan det vara värt att kolla upp, men risken är stor att garantin har gått ut när ditt batteri börjar tappa märkbart i maxkapacitet. Detta kan kännas lite snopet men sanningen är att moderna batterier helt enkelt inte klarar av så pass många laddningar att de varar mycket längre, för tillverkarna vore det ekonomiskt omöjligt att ersätta alla telefoner med åldrade batterier. Lyckligtvis så finns det många kanaler på internet där du kan lära dig hur du installerar Samsungs smartmobilers batterier på egen hand. Med rätt kontakter i närheten när du reparerar kan du till och med vara extra säker på att allting går rätt till. När alla samarbetar och lär sig tillsammans blir vi allihop lite rikare! Att byta batterier till de tidigare modellerna är superlätt, det är först med de senare modellerna som du behöver vara extra aktsam.

Hur mycket kostar leveransen då?

Ett batteri från oss kan skickas med standardfrakt eller expressfrakt. En beställning med standardfrakt kostar 29 kr, det täcker precis våra leveranskostnader. Detsamma gäller för expressleverans som kostar 79 kr. Beställer du endast ett batteri eller två kommer leveransen att dimpa rätt ner i brevlådan, först med lite större beställningar som inte passar i brevinkastet kan det bli relevant med upphämtning. Just nu arbetar vi dessutom för att erbjuda våra kunder direkta hemleveranser. Normal leveranstid för standardfrakt är 1-3 dagar medan expressleverans oftast inte tar mer än 1 dag men aldrig mer än 2 dagar.

Garanterar ett nytt batteri att telefonen kommer i gång igen?

I nästan alla fall är svaret på den frågan ja. I sällsynta fall kan det finnas problem med andra delar av elektroniken. Har du märkt att ditt batteri långsamt blivit allt sämre kan du räkna med att ett utbyte löser dina problem. Är du osäker kan du alltid nå oss via mejl eller telefon, vi finns här för att hjälpa dig göra rätt beslut.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: