•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 11 Reservdelar

Köp en ny skärm till din iPhone 11 i vårt sortiment med högkvalitativa reservdelar! Hos Teknikhouse finns en drös med olika reservdelar för olika mobiler, inte minst gäller detta för iPhone 11 som blev en megasuccé för Apple. Telefonen var liten nog att passa för de flesta händer, dessutom hade den tilltalande form och kristallklar display. Med ljud, bluetooth, trådlöst internet och en uppsättning kameror som är bland de bästa på marknaden fanns det inte mycket att klaga på. Men precis som med all teknik så finns det begränsningar. Har man råkat tappa mobilen, fått in partiklar i någon öppning i mobilen eller på annat sätt skadat den gör man bäst i att reparera den. Det är då man vill hitta bra delar att ersätta sina gamla med, och då hittar man till oss.

Fokus på hög kvalitet

Reservdelar kommer i olika nivåer av kvalitet och hos Teknikhouse är vi glada över att alltid beställa in högsta möjliga kvalitet på reservdelar. Att jobba som reparatör är kul och lärorikt, och vi vet vikten av att göra det så smärtfritt som möjligt genom en försäkran av bra prestanda och hållbarhet. Köp din iPhone 11 skärm hos oss, testa först genom att endast koppla flex och när du vet att allting funkar som det ska är montering nästa steg.

Exempel på den typen av reservdelar som vi säljer är iPhone-antenn, bakkamera, framkamera, kameralins, laddkontakt och vibrationsmotor. I sortimentet nedan kan du se vad vi har att erbjuda just nu, lagret expanderar stadigt och vi siktar alltid på att ha så brett med möjligheter som möjligt för reparatörer.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategoriernaBilligt att fixa skärm och wifi

Tack vare en ny skärm slipper du trilskas med sprickor som stör filmen du tittar på. Tack vare en ny wifi-antenn kan du återigen komma i gång med ditt filmmaraton och spara på surfen när du är hemma. Tack vare en ny simkortshållare kan du… ringa igen! Alla delar i din iPhone 11 fyller något syfte och att återställa dessa funktioner kan ge tillbaka den där fräscha känslan när du använder din mobil. Tänk på att det finns massvis med bra videoklipp och instruktioner för att hjälpa dig komma i gång med att reparera iPhone 11.

Medan vissa delar är dyrare än andra blir det oftast betydligt billigare att reparera en iPhone själv än hos en verkstad. I slutändan blir du ockås mer medveten om tekniken du och dina familjemedlemmar (och vänner) använder dagligen. Att ha lite mer kunskap om vad som händer och driver dina enheter kan göra att du slipper en hel del huvudbry. Ta chansen och prova på att fixa din iPhone 11, hör av dig till oss ifall du vill ha tips!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: