•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Samsung Galaxy S8 Reservdelar

Köp de bästa reservdelarna till Samsung Galaxy S8 (SM-G950) hos Teknikhouse. När du ser sprickan efter att du råkar tappa mobilen i marken sjunker hjärtat, lyckligtvis finns det reservdelar och verktyg som hjälper dig! Med rätt delar kan du på egen hand reparera mobiltelefonen.

Här finns alltifrån tredjepartstillverkade reservdelar till originaldelar. Alla reservdelar lever upp till våra krav på kvalitet, ifall vi inte skulle kunna tänka oss använda dem själva lägger vi inte upp dem i butiken. Som tur är finns det en hel drös med bra tillverkare och vi ser till att samarbeta med dem som tillverkar med största tillförlitlighet. Är du proffs kan du hitta reservdelar som passar din klient och reparerar du som amatör är det fritt fram att testa dig fram att reparera din Galaxy S8.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Batterier som slutar fungera

En låg batterinivå är en sak, det är en annan när mobiltelefonen går från 100% till 20% på knappt en timme. Har din mobil nått denna nivån är det dags att byta batteri. Hos oss hittar du originaltillverkade batterier från Samsung som maximerar batterikapaciteten i din telefon. Du kan slippa att bära runt på en powerbank eller laddare hela dagen, lämna dem hemma och njut av en normal batteritid som varar större delen av dagen igen.

När du behöver ny skärm

Ett av de vanligaste problemen som finns är när mobilskärmen spricker, deras touch inte längre fungerar och att pixlar dör i skärmen. Detta förstör så klart upplevelsen och vi rekommenderarr att du kollar ifall det är dags för skärmbyte eller mobilbyte. Samsungs skärmar är kända för att vara svåra att tillverka och detta visar sig ofta i priset. Med det sagt så kan du spara pengar om du vet vad du gör, följ instruktioner väldigt noggrant och njut av grym bildkvalitet igen.

Massor av delar och verktyg

För ding Samsung Galaxy S8 hittar du reservdelar till bakkamera, framkamera, laddningsport, högtalare, skruvar och mycket mer. Det är alltid viktigt att ha rätt delar för rätt situation, dessutom behöver du komplettera med ett bra urval verktyg som passar till alla mobilens skruvar och delar. Hos oss hittar du lite av allt möjligt och beställer du på en vardag innan 16:00 skickar vi dina varor samma dag.

Vare sig det gäller kamera, laddningsport, högtalare, vibrationsmotorer, skruvar med flera till Samsung Galaxy S8 så har vi den reservdel du behöver. Att vara förberedd är alltid viktigt, hos oss kan du lita på säkerställd kvalitet och reservdelar vi själva använder. Glöm inte heller att kolla in alla verktyg som finns, hos oss hittar du individuella skruvmejslar, dammblåsare, dubbelhäftande tejp och hela verktygskit.

Tänk på att alltid följa instrutioner och vara noggrann. Testa först för att bekräfta att allting fungerar (läs mer i köpvillkoren här) och när du gjort detta kan du gå vidare till montering.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: