•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 13 mini

Hitta iPhone 13 mini tillbehör som skyddar mobilen och gör den ännu bättre. Här hittar du ett utmärkt urval med olika skal, adaptrar, laddare och andra tillbehör som ger dig ett lättare liv med din Apple mobiltelefon. Du kan applicera ett skärmskydd för att bättre skydda mobiltelefonen mot diverse skador, men även rätt sorts skal kan minimera riskerna för repor och törner. Här är vi stolta över att erbjuda ett brett spektrum med varor som täcker så många riskfaktorer som möjligt. Förutom de rent praktiska möjligheterna så har vi även olika material och visuella stilar bland skalen, inte alla vill gå omkring med en vit eller svart kloss i fickan och många av våra skal både skyddar och ser extra läckra ut.

iPhone 13 mini för alla små händer

Med iPhone 13 mini återgick Apple till designen från iPhone 12, en design som i sin tur var tydligt inspirerad av deras tidigare modeller som iPhone 5 och iPhone SE. Tack vare sin mindre formfaktor så är det inte bara formen av telefonen utan även storleken som återgår till de tidigare designerna från Apple. Allt detta utan att offra på prestanda då iPhone 13 mini bjuder på samma grafikprocessor som sina storebröder, Apple A15 Bionic, och 4GB Ram-minne.

Med långt stöd framöver och en skärmdesign som står sig mot tidens rand lär telefonen synas i många händer en lång tid framöver. Därför är det också extra viktigt att hålla koll på utrymmet för alla skal till iPhone 13 mini då segmentet och mängden skal att välja mellan redan är många men lär bli ännu fler. Tänk på att kolla ifall skalen (eller material om det inte står angivet) är kompatibla med trådlös laddning ifall du ofta laddar din iPhone 13 mini trådlöst.

Från skal till fodral för iPhone 13 mini

När du handlar skal är det viktigt att tänka på vilken typ av skydd du behöver. Precis som vi nämnde högst upp kan rätt skal vara skillnaden mellan en felfri skärm och en med repor som konstant distraherar när du använder appar eller deltar i videosamtal. Ett vanligt skal tillverkat i TPU eller PU tenderar att erbjuda grymt skydd för en låg kostnad, detta beror delvis på hur materialen är strukturerade i skalet. Däremot kan TPU och PU-skal också skifta i färg med tiden beroende på hur de används, men de är grymma på att absorbera stötar och är ett bra val för ett billigt men väldigt effektivt skydd när du telefonen dimper i marken. Är det så att du tänker över vilket typ av skal som passar dig bäst rekommenderar vi dig vår materialguide (länk) för mobilskal.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: