•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Vi lagar din mobil & dator enkelt, snabbt och tryggt

Välkommen till PhoneRep hos Teknik House (Sveavägen 139)!

Vi är glada att presentera vår senaste satsning - PhoneRep, vår första butik i Stockholm! Hos PhoneRep, en del av Nordic Teknik House AB, strävar vi efter att erbjuda enkel, pålitlig och prisvärd service för mobil- och datorreparationer samt ett brett utbud av tillbehör.

Våra Tjänster:

Vårt erfarna team av tekniker är här för att hjälpa dig med alla dina teknikproblem. Oavsett om det är en trasig skärm, ett batteribyte eller en mjukvarufel, kan vi få din enhet att fungera som ny igen. Vi erbjuder även reparationer för datorer, så att du kan få hjälp med både mobila och stationära enheter.

Våra Tillbehör:

För att komplettera din enhet erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa tillbehör. Från skyddande skal och skärmskydd till kraftfulla laddare och hörlurar av hög kvalitet - vi har allt du behöver för att anpassa och förbättra din enhet.

Begagnade Mobiltelefoner:

Letar du efter en ny telefon? Utforska vårt urval av kvalitetstestade begagnade mobiltelefoner till försäljning. Varje enhet har genomgått noggranna tester för att säkerställa dess prestanda och tillförlitlighet.

Besök Oss:

Du hittar oss på Sveavägen 139 i Stockholm. Vår butik är öppen för att välkomna dig och hjälpa till med alla dina teknikbehov. Vi ser fram emot att träffa dig och erbjuda en enastående kundupplevelse hos PhoneRep!

Kontakta Oss:

  • Mejladress: info@phonerep.se
  • Telefonnummer: 070 740 22 22 (Direkt till butiken)

Öppettider:

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00

Lördag: 11:00 - 17:00

(Söndag: Stängt)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: