•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

iPhone 12 Pro Max Reservdelar

Fixa iPhone 12 Pro Max Reservdelar

Med våra reservdelar kan du lösa en mängd problem du eller någon du känner har med iPhone 12 Pro Max. De två allra vanligaste delarna att byta ut är batteri och skärm. Ibland kanske man tycker det är dags att byta ut en repig skärm, men oftast har skärmen antingen slutat att fungera korrekt eller så har den stora sprickor. Tack vare en ny skärm slipper du dålig touch och sprickor, med ett nytt batteri som grädde på moset kan du få tillbaka en hel dags användning av din iPhone 12 Pro Max också.

Hitta alla reservdelar du behöver och glöm inte att komplettera med rätt verktyg, allting finns att hitta hos oss på Teknikhouse. Har du några funderingar kan du höra av dig till oss med dina frågor, vi hjälper alltid till.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


En ny display till iPhone 12 Pro Max

Att byta sin skärm till iPhone 12 Pro Max kan vara jobbigt dyrt, men för den som vill lära sig reparera sin iPhone på egen hand finns mycket att vinna. Precis som vi beskrev överst så är ett av de vanligaste problemen med en iPhone 12 Pro max skärm nämligen sprickor, antingen det eller att de har lagt av helt. Detta är inte begränsat till denna mobilmodellen så klart, gemensamt för alla våra Apple-mobiler är att du har alternativ att välja mellan. Du kan antingen köpa en av två olika tredjepartstillverkade skärmar, en LCD eller OLED, eller så kan du köpa en renoverad originalskärm.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: