•  Alltid fri frakt över 999 kr
 •  Snabba leveranser
 •  Öppet köp 30 dagar

Black Friday 2023

Nu börjar den massiva Black Friday-rean på Teknikhouse med erbjudanden för alltifrån billigare mobiltelefoner och tillbehör till hemelektronik. Du hittar många möjligheter att göra riktiga kap och du kommer hitta många olika varor till starkt nedsatt pris. Ifall du är på jakt efter ett nytt skal, en laddare, kanske en powerbank eller annat smått och gott vågar vi nästan lova att något som ligger i ditt intresse dyker upp.

När är Black Friday 2023?

Datumet är alltid den fjärde fredagen i november och i år innebär det att Black Friday börjar den 24 november. Detta innebär att den blir tidigare än under de senaste två åren, ta tillfället i akt och ge dig själv ett par dagars extra utrymme inför julhandeln genom att handla under Black Friday 2023. Hos oss drar allt i gång lite tidigare än så dock, mer om detta nedan. Såhär såg det ut hos oss förra året

Klicka här för att hoppa längst ner på sidan och läs mer om hur vi arbetar under Black Friday.

Allt börjar på Black Week

Ifall du stressar över att handla allt på samma dag kan du slappna av. Här håller vi i gång under hela veckan så du har gott om tid att gå igenom vårt sortiment och hitta något för just dig. Det gör att du kan titta förbi varje dag och ta ditt shoppande en dag i taget. Black Week 2023 börjar samma vecka som Black Friday dyker upp, veckan sträcker sig ifrån 18 november t.o.m 28 november med Black Friday 24 november och vi avslutar med Black Weekend under helgen.

Vanliga frågor om Black Friday

 • Jag köpte denna varan förra veckan, nu är den mycket billigare. Kan jag få sänkt pris?

  Nej, när ett pris har sänkts gäller det från det satta datumet. Det innebär att inget pris kan omförhandlas i efterhand, ibland händer det och vi har alla suttit i den sitsen. Det är som det är.

 • ...ifall jag kan hämta mina beställda varor hos er?”

  Det går alldeles utmärkt. Tänk bara på att inte komma så fort du har lagt beställningen. Det bästa är att invänta att vi har plockat upp den från lagret och meddelat att du är välkommen att hämta upp varan. På det sättet undviker du frustration.

 • ...när ni skickar min order?”

  Din beställning skickas närmaste vardag, lägger du en beställning innan 16:30 är det mycket sannolikt att vi skickar din beställning samma dag. Räkna inte med mer än 1 vardags väntetid på att den skickas iväg. Därefter brukar det inte ta mer än 1-3 dagar innan varan är framme hos dig.

 • ...vad kostar frakten?” Standardfrakt är 29 kr och alla beställningar som landar över 999 kr har gratis frakt. Tänk på at välja den fraktmetoden som passar just dig, många mindre paket hamnar direkt i brevlådan men ifall du vill försäkra dig extra erbjuder vi även hemleverans.

 • ...kommer denna produkten att vara på rea?”

  Tyvärr går vi inte ut med information om vilka produkter som kommer att hamna på rea.

När kom Black Friday till Sverige?

Första gången som denna readag användes aktivt i svensk handel var år 2013, sedan dess har mycket hänt och idag är Black Friday en förväntad säljdag. Medna det i början inte var alla som hoppade på tåget med superrean så är idag i princip samtliga kända e-handlare och även många fysiska butiker med och deltar.

Våra Black Week 2023 erbjudanden

Teknikhouse under Cyber Monday

För den som har råkat missa något under Black Friday så kan ni ta er tiden att handla under Cyber Monday 2023. Denna dagen uppstod på grund av att Black Friday ursprungligen inkluderade fysiska butiker, e-handlare valde helt enkelt att skapa sin egen dag. Black Week och Black Friday var synonymt med framgångsrik handel, idag är det inte begränsat till fysiska butiker längre men Cyber Monday ligger kvar som en extra sporre för e-handlare.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: