•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Köp Begagnad iPhone av högsta kvalitet från pålitlig återförsäljare

Att köpa en begagnad iPhone är inte bara billigare, när du handlar hos oss så kan du också räkna med att din begagnad iPhone kommer fram inom 24 timmar. Dessutom hjälper du till att skapa en bättre värld när du handlar begagnat.

Begagnade iPhone mobiltelefoner är en del av en återvinningscykel som gör att gamla iPhone mobiltelefoner kan tas vidare till en ny ägare istället för att antingen slängas på soptippen och förgifta naturen eller genomgå en kostsam (men också milljövänlig) återvinningsprocess. Kom med oss och hjälp rädda alla våras plånböcker och planeten samtidigt.

Köp Begagnad iPhone från Teknikhouse.se

Från en klassisk begagnad iPhone 7, genom begagnad iPhone 8 och begagnad iPhone X till begagnad iPhone 11. Du hittar även deras specialvarianter som begagnad iPhone SE, begagnad iPhone XS Max och de tidigare modellerna... som en begagnad iPhone 4, begagnad iPhone 5/5S/SE och begagnad iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus. Dessa modeller finns enligt våra specificerade klasser och är det något ni funderar över så är ni alltid välkomna att höra av er.

Utforska vårt breda utbud av begagnade iPhones på Teknik House. Vi erbjuder kvalitetscertifierade begagnade iPhones i olika modeller och skick till förmånliga priser. Våra begagnade iPhones är noggrant testade för att säkerställa att de fungerar pålitligt och lever upp till våra höga kvalitetsstandarder. Hitta den begagnade iPhone som passar dina behov och budget hos oss. Beställ idag och få snabb leverans samt en garanti på din begagnade iPhone.

Mobilvärlden skakades om när iPhone introducerades, det har gått många år sedan dess. Medan vissa var skeptiska tog det inte lång tid innan hela världen ändrade sitt synsätt på mobiltelefoner. Hos oss kan du hitta en begagnad iPhone till billigt pris och i hög klass, beställ din iPhone idag och få hemlevererat inom 2 vardagar!

Hitta en begagnad iPhone bland de olika modellerna som Apple har släppt! När du handlar hos oss så hittar du mängder av begagnade iPhone mobiler.

Exempel på begagnade iPhone-modeller som vi säljer är begagnad iPhone 6, begagnad iPhone 6 Plus, begagnad iPhone 7, begagnad iPhone 7 Plus, begagnad iPhone 8, begagnad iPhone 8 Plus, begagnad iPhone X, begagnad iPhone XS, begagnad iPhone XR, begagnad iPhone XS Max, begagnad iPhone 11, begagnad iPhone 11 Pro, begagnad iPhone 11 Pro Max, begagnad iPhone 12 mini, begagnad iPhone 12 , begagnad iPhone 12 Pro, begagnad iPhone 12 Pro Max, begagnad iPhone 13 mini, begagnad iPhone 13, begagnad iPhone 13 Pro, begagnad iPhone 13 Pro Max .

Självklart hittar du även de vanliga varianterna på modellerna samt äldre modeller som Apple har släppt. Börjar du kolla runt så kommer du snart att inse hur brett sortimentet är!

Varför iPhone?

Redan tidigt så fick Apple beröm för att ha ett av de mest användarvänliga gränssnitten på marknaden i sina mobiltelefoner. Med iPhone så lanserade Apple sitt operativsystem iOS. Detta operativsystem har uppdaterats många gånger sedan dess ursprungliga lansering och anses fortfarande vara det absolut säkraste mobila operativsystemet på marknaden.

För dig med höga krav på säkerhet och som är lite osäker på vad som är säkert när du är ute på internet är en begagnad iPhone därför ett mycket bra alternativ. Detta visar sig inte minst genom deras många säkerhetsalternativ som fingeravtrycksläsare, ansiktsupplåsning och synligheten i hur din data hanteras av olika applikationer.

  • Lättanvänt

  • Långsiktigt stöd

  • Bra säkerhet

iPhone vs Android

Du känner dig lite osäker på om du vill ha en telefon med Android eller iOS? Med en iPhone som är begagnad har du ett antal saker i din fördel, inte minst det långsiktiga stödet som Apple har för sina mobiltelefoner. Till skillnad från Android så kan du räkna med att en telefon kommer att få stadiga uppdateringar till sin mjukvara, generellt kan du räkna med uppdateringar i upp till fem år från det att en telefon har släppts (gäller exempelvis för iPhone 6 som släpptes 2015 och vars sista uppdatering kom 2020).

Läs mer
Stäng


Begagnad iPhone X / XS & XS Max

Lanseringen av iPhone X möttes med optimism och goda betyg över hela världen. En telefon med hutlös prestanda för sin tid (den går ju så snabbt nu…) och en skärm som täckte hela framsidan av telefonen, minus en väldigt liten bezel. Denna modellserie av smartmobiler släpptes först 2017 och startade med iPhone X, sedan tog Apple designen vidare ett par steg med släppet av iPhone XS och iPhone XS Max. En begagnad iPhone XS Max är ganska dyr. Men trots detta sparar du ändå oftast ett par tusenlappar där. Har du höga krav på din telefon men ändå vill vara ekonomiskt effektiv gör du då bäst i att investera i en begagnad mobil i Klass A. Begagnade mobiltelefoner i högsta klass räknas i stort sett som nya och du kan förvänta dig en närmast identisk upplevelse om du jämför begagnade mobiler i Klass A mot nya varianter.

Begagnad iPhone 8 / 8 Plus

En second-hand mobiltelefon med hemknapp är svårt att hitta bland dagens flaggskepp. Heltäckande skärmar är den senaste flugan och den är antagligen här för att stanna ett tag. För dig som ändå önskar kunna ta del av de senaste tekniska tilläggen för Apples operativsystem är därför en begagnad iPhone 8 eller begagnad iPhone 8 Plus ett utmärkt alternativ. Medan smartmobilen några år på nacken är en begagnad iPhone 8 fortfarande en av de mest prisvärda mobilerna på marknaden, särskilt som begagnad mobil. Du får tillgång till en vibrerande hemknapp som ger känslan av en riktig knapp, dessutom är du säkrad för framtida uppdateringar till operativsystemet flera år framåt.

Begagnad iPhone 7 / 7 Plus

Mobiltelefonen som fortfarande står som en av de mest tidslösa skapelserna från Apple. Det var mycket som skiljde sig mellan iPhone 7 / iPhone 7 Plus och övriga modeller. Den ligger positionerad som ett avstamp mot de tidigare designerna för iPhone, men också en som inte ännu hade tagit steget till en helskärmstäckande lösning. Att köpa begagnade iPhone 7 / begagnad iPhone 7 Plus innebär att du hamnar i ett väldigt speciellt mellanskikt. Du sparar mycket pengar och får ändå mycket prestanda med en kamera som fortfarande är klart godkänd. En använd smartmobil som är mycket populär hos oss och som ofta finns i god variation vad gäller lagringsutrymme och färgmodeller.

Varför köpa en begagnad iPhone från Teknikhouse?

En bra fråga med flera svar. Till att börja med så har alla våra begagnade iPhones blivit testade flera gånger. Först hos våra leverantörer och sedan hos oss. På detta sättet så kan du vara säker på att din enhet faktiskt fungerar som den ska.

Alla våra begagnade mobiltelefoner är olåsta. Detta innebär att telefonerna fungerar som de ska oavsett vilken operatör du använder idag eller om du byter i framtiden. Är det så att din telefon inte fungerar som den ska av någon anledning har du 3 månaders garanti, vi hjälper dig med processen för att det ska gå snabbt och smidigt. När du handlar har du dessutom möjlighet att sätta upp en betalningsplan genom Klarna, logga säkert in med ditt BankID och betala sedan din begagnade telefon i den takt som du klarar av.

Allt du behöver till

Har du bestämt vilken telefon du ska köpa så är det dags för nästa steg. Tillbehör finns till de allra flesta mobiltelefoner och en begagnad mobil behöver samma nivå av skydd som en ny. På grund av detta så tillhandahåller vi skal av olika typer, det finns alltifrån mjuka transparenta silikonskal till de betydligt mer modeorienterade skalen men som också håller telefonen säker.

Ibland är det lätt att glömma, men skärmskydd och skal ser till att din telefon håller sig ren och hel under de åren som den ska användas. När du tappar telefonen slipper du oroa dig för att hela höljet trasas sönder och kan istället lugnt plocka upp telefonen med minimal risk för allvarliga skador.

Sitter man säkert med ett bra skärmskydd och skal kan det också vara dags att tänka på adaptrar och kablar. Det är rekommenderat att ha en laddare hemma och en till utanför hemmet då den du bär med dig på resande fot utsätts för slitage i betydligt högre grad, en lättanvänd begagnad iPhone lever inte utan att ladda sina batterier.

Vi köper även din begagnade iPhone

Här köper vi in dina begagnade iPhone mobiltelefoner! Du kan sälja allt från en mobil, surfplatta eller Macbook i lägsta klass till toppklass. Köp en begagnad iPhone från oss och betala med hjälp av dina begagnade enheter. Vi köper din begagnade iPad, iPhone och Macbook, sälj en begagnad iPad, iPhone och Macbook till oss.

Hos oss finner du vältestade begagnade iPhone mobiltelefoner.

Lätta klassificeringar

Samtliga av våra smarta mobiltelefoner har genomgått en rigorös testningsprocess. Först testas telefonerna hos vår leverantör och därefter testas de hos oss i två omgångar, detta gör att vi eliminerar riskfaktorer så pass att en minimal andel har problem. När detta visar sig är vi där för att hjälpa till! 

Klassificeringarna för iPhone är som följer: Klass A+, Klass A, Klass B, Klass C

För att läsa mer om våra olika nivåer för klassificering av smarta apple mobiler kan du klicka här.


iPhone XS Max

Här kan du hitta vårt sortiment av begagnade iPhone XS Max. Du kan enkelt lägga en beställning genom att klicka dig vidare till produktsidorna. När du köper en begagnad iPhone XS Max på en arbetsdag ser vi till att få iväg den samma arbetsdag med leverans på 2 dagar!

En iPhone XS Max är billig begagnad

När iPhone XS Max släpptes (innan den kunde anses begagnad iPhone XS Max) kom det med en saftig prislapp. Sedan dess har det gått lite mer än ett år nu och priset har sjunkit något men telefonen är fortfarande mäkta populär och det med god anledning. Prestanda och storlek gjorde sitt för att imponera på en stor skara trots den ursprungliga prislappen.

Superbt vattenskydd i ovädret

Är du ute och sjunger i regnet mycket har en begagnad iPhone XS Max en högst passande mikrofon och vattentät design. En telefon är den också (tror vi). Du kan säkert använda telefonen i regnet, vill du ta ut den på djupare äventyr hejar vi på dig men vi ger ingen garanti på ett sådant ärende. Trots detta så är telefonerna allmänt tåliga mot olika typer av slitage, inte minst tack vare de material som Apple valt att använda sig av under tillverkningen.

Helskärmen som säljer begagnade iPhone XS Max

Medan de andra modellerna som iPhone X / XR och XS alla har helskärmsdesign är det endast iPhone XS Max som kan jämföras med en tidigare större modell. Innan iPhone XS Max så fanns iPhone 8 Plus och utvecklingen från den till begagnade iPhone XS Max är massiv. Inte bara skärmen som nu nästan är det enda man ser framifrån utan även prestandadrivande hårdvara har givits en rejäl boost. Allt detta ser till att du får en fläckfri upplevelse med en klockren skärm.

Förutom de rena storeksskillnaderna så är iPhone XS Max begagnad också betydligt mer högupplöst (1242 x 2688) vilket ger ett ännu klarare intryck. Alla filmer och bilder poppar ut ur skärmen tack vare både skärmformen och den läckra upplösningen.

Supersnabb Touchsensor

Den mest responsiva skärmen i en begagnad iPhone hittills hittar du i de senaste modellerna från Apple. Med begagnade iPhone XS Max lanserade de sin första plus size mobiltelefon som stödde 120 hz touch-känsla. När du vidrör skärmen kommer du direkt att märka hur mycket snabbare och len upplevelsen känns tack vare den halverade responstiden som kommer med den dubbla frekvensnivån.

Begagnad iPhone XS Max 50 procent energiseffektivare

Till skillnad från sin föregångare iPjhone 8 Plus så är iPhone XS Max hela 50 procent effektivare på att distribuera elektriciteten i enheten. Detta innebär att du får ut ännu mer prestanda ur telefonen. Sådant kan behövas när du spelar in i 4K eller tittar på film med hög bildfrekvens och upplösning, det hjälper också till att hålla telefonen något kyligare än tidigare.

Likt iPhone XS laddas batteriet i iPhone XS Max begagnat från 0 till 50 procent på ungefär 30 minuter. Du kan lägga telefonen på ett laddningsställ och njuta av film medan din telefon snabbt laddas upp till en nivå du känner dig bekväm med. Har du eluttag på tåget eller bussen så finns det inte mycket att oroa sig över.

Hitta maxade tillbehör

I vår butik ser vi alltid till att ha ett gott utbud med tillbehör. Är du intresserad av att se ifall det finns något skal som kan skydda skärmen eller kanske skaffa en till adapter så har vi många alternativ. Hos oss hittar du både originalskal från Apple och tredjepartstillverkade skal, allt ger dig så många möjligheter som möjligt för att skapa lättare shopping.


iPhone XS

Köp en både billig och begagnad iPhone XS för att starta livet med en fullfjädrad skärmbjässe till mobiltelefon idag. Begagnade iPhone XS är en telefon som markerade ett nytt kapitel för Apple då de helt övergav tanken på en hemknapp, eller ens behovet av utrymme bortanför skärmen på framsidan. Passar både barn och äldre. En beställning hanteras samma vardag och du kan räkna med att din telefon kommer fram inom 2 dagar!

Köp iPhone XS begagnat och var säker i regnet

Tycker du om att sjunga i duschen kan begagnade iPhone XS vara telefonen för dig. Tack vare en IP68-ranking så kan du tryggt plocka in telefonen och släppa loss på lungtrycket. En ranking på IP68 innebär att telefonen är mer resistent än sin föregångare som kunde tas ner till 1 meters djup i 30 minuter. Förutom de rena fördelarna sett till att kunna spela in under vatten så hjälper detta även till att hålla den iPhone XS du köpt begagnat säker även under dåliga väderförhållanden.

Privata aviseringar för iPhone XS

Ny teknik som utvecklats hos Apple gör att de kan läsa av ditt ansikte betydligt bättre. Först lanserades tekniken till iPhone X men den fungerar ännu bättre till iPhone XS. En av de allra största fördelarna för dessa telefoner är att du kan ha privata aviseringar. Detta innebär att du inte ser detaljerna för en avisering förrän telefonen bekräftat att det är du som tittar på den. Med andra ord slipper du oroa dig för andra som vill snoka runt i telefonen.

Bli ett djur med Animojis

Att leka runt på sin mobiltelefon blev just betydligt enklare i samband med att Apple valde att släppa Animojis. Detta är ett sätt att läsa av ditt ansikte och sedan ersätta det med ett animerat ansikte med ett utseende som du väljer. Du kan vara tupp, katt, kanin och människa… men bäst är nog pandan!

Köp iPhone XS begagnat med utmärkt skärm

När du handlar hos oss så har du ett antal olika klassificeringar att välja mellan. Du kanske redan är medveten om detta men vi sätter särskilt hårda krav på skärmskick. Är du intresserad av en telefon som iPhone X där skärmen tar upp allt utrymme på framsidan är dessa hårda krav ett måste. Begagnade iPhone XS ser till att denna skärmen verkligen får skina genom att ha blivit uppbiffad med Apples A12 Bionic chip. Med hjälp av denna tekniken kan du göra ännu mer krävande saker på din telefon utan att oroa dig över att sänka prestandan.

Lunchrasten räddar batteriet

Precis som iPhone X kan du ladda batteriet till iPhone XS från 0 till 50 procent på cirka 30 minuter. Att snabbt kunna plocka ut sin telefon för att ladda upp den så resten av dagen är säker uppskattas av många. Det är något man hör från alla som har tillgång till snabbladdning idag. Antalet gånger vi varit tvungna att ladda mobilen under arbetstid är många och vi räknar inte med att det ändrar sig inom en närstående framtid.

Tillbehör

Att använda iPhone XS gör en väldigt medveten om att man har en stor skärm. En stor… ömtålig skärm. Tanken på att tappa telefonen i backen är inte särskilt attraktiv. Därför är det alltid rekommenderat att se till så att man har ett skal och skärmskydd som ser till att telefonen faktiskt står emot olika tuffa situationer. Ett tapp i asfalten kan vara förödande i fel vinkel men ett bra skal kan vara det som räddar dagen.


iPhone XR

Beställ din begagnade iPhone XR billigt och få alltihop hemlevererat inom 2 arbetsdagar. Ta fina bilder och njut av skön bildkvalitet med en begagnad iPhone XR. Det är inget fel på stora skärmar.

Budget med bättre kamera i iPhone XR

I förhållande till sin prisklass så blev ändp begagnade iPhone XR en mycket populär telefon. Inte minst berodde detta antagligen på den starka uppsättningen med komponenter som höll en väldigt hög standard. I jämförelse med exempelvis våra begagnade iPhone X så har iPhone XR begagnat en bättre sensor som gör att den gör bättre ifrån sig i dåligt ljus.

Titta, den går att låsa upp!

När du ville låsa upp din telefon innan lanseringen av iPhone X var det antingen lösenord eller fingeravtryck som gällde. Men med växande orosmoln kring säkerheten av fingeravtryck som identifieringsmetod gav Apple sig tusan på att utveckla ett säkrare sätt att identifiera dig på mobilen. Idag använder de Face ID och denna funktion finns även i en begagnad iPhone XR. Denna metoden är cirka 20 gånger säkrare än Touch ID, ett steg i rätt riktning för de som är måna om sin privata säkerhet.

Tekniken analyserar först ditt ansikte och bygger upp en tredimensionell modell av den med hänsyn till ljus, färg och djup för att bli pricksäkert. När du visar ditt ansikte för telefonen så utför den samma analys igen och drar paralleller mellan ditt nuvarande ansikte och det som finns sparat på telefonen. Anser telefonen därefter att alltinge verkar stämma (ingen har snott ditt ansikte) så låses din begagnade telefon upp.

Dina aviseringar är privata

Förutom bättre säkerhet på inloggningsfronten så finns det även mer avancerade sätt för dig att skydda ditt privatliv. Med hjälp av Face ID så ser telefonen om det är du eller någon annan som tittar på mobilen och kan därefter avgöra om den ska visa detaljerade aviseringar för varje applikation eller bara visa vilka applikationer som har en avisering. På detta sätt kan ingen smygtitta på din telefon och ta reda på information utan att behöva låsa upp telefonen.

Ladda begagnad iPhone XR snabbt

Mycket behöver nog inte sägas om snabbladdning men precis som med sina syskon i denna generationens iPhone laddas iPhone XR begagnat från 0 till 50 procent på runt en halvtimme. Du kan med andra ord ladda din telefon tillräckligt för att räcka resten av dagen under lunchrasten. Det är ganska glassigt.

Tillbehör för begagnade iPhone XR

Alla telefoner behöver sin uppsättning med tillbehör. I vissa fall rör detta sig bara om en laddare men för de lite mer medvetna så är skal och skärmskydd av yttersta vikt. Det skadar inte heller med en extra laddare i väskan. Ta en titt i vårt sortiment av tillbehör när du köpt iPhone XR begagnat. Där finns alltifrån skal till specialdesignade kablar.


iPhone X

Köp en billig begagnad iPhone X och påbörja ditt liv med helskärmstelefoner idag. Telefonen fungerar utmärkt till dig som är ny på smarta telefoner likväl som touch-veteranen. Leverans inom 2 dagar från dagen då beställningen lagts.

Ansiktet låser upp begagnad iPhone X

Med den inbyggda teknik som finns i våra begagnade iPhone X kan du enkelt låsa upp din mobil genom att helt enkelt titta på din mobil framfrån. Förutsatt att du inte står en meter ifrån den. På många sätt så är detta en stor uppgradering. Delvis så är det bara en miljondels chans att någon annan lyckas låsa upp din telefon med Face ID, detta i jämförelse med en femtiotusendels chans när du använder Touch ID.

Med andra ord så är begagnade iPhone X ett supert alternativ för dig som är mån om säkerheten. Tekniken fungerar som så att den läser av ditt ansikte genom flera olika sensorer och kameror som skapar en tredimensionell bild av ditt ansikte i mobiltelefonen. Denna tolkning genom sensorerna används sedan för att avgöra om det är du eller någon annan som försöker låsa upp telefonen.

Begagnade billiga iPhone X har privata aviseringar

Fördelarna sett till säkerheten är inte slut med upplåsning av begagnade mobilen. Tack vare sensorerna som bygger upp en bild av ditt ansikte kan iPhone X begagnad också veta när det är du oavsett om du ska låsa upp telefonen eller inte. Detta är särksilt användbart när du har aviseringar som du är intresserad av men inte vill att någon annan ska kunna ta del utav dem. Titta helt enkelt ner på din begagnade iPhone X så får du se en beskrivning av detaljerna för varje avisering. Är det någon annan än du själv som försöker med detta så ser de bara vanliga aviseringar utan någon detaljerad information.

Låtsas vara en katt med Animojis

Ett av de mindre storslagna men likväl roliga tilläggen för iPhone X var Animojis. Genom att utnyttja samma teknik som banade vägen för Face ID kan begagnade iPhone X lägga en animerad mask (nej, inte en sådan som är i jorden) på mobilens tolkning av ditt ansikte. När tolkningen är färdig och du använder ditt ansikte framför telefonen så reagerar Animojis dynamiskt på så som du uttrycker dig. Möjligheterna att fantisera om ett liv som olika djur drar sig allt närmare. Köp iPhone X begagnat och billigt för att också ha pengar över till annat roligt!

En skärm som duger

Apple tog i med hårdhandskarna när de utvecklade skärmen till begagnade iPhone X. Med deras Super Retina HD OLED Multi-Touch display tog de steget bortanför Full HD (1080p) och in i högre upplösningar. Dessutom täcker skärmen hela begagnade mobiltelefonen med undantag för de millimeter som syns av telefonens yttre kant. Med en heltäckande skärm och ännu högre upplösning, för att inte tala om Apples goda färgbalansering, så ger en begagnad iPhone X grymma filmupplevelser.

Ladda begagnad iPhone X smidigt och trådlös

När du är ute och reser kan du ta det lugnt så länge du har ett eluttag i närheten. Telefonen kan laddas från 0 till 50 procent inom 30 minuter och stödjer dessutom trådlös laddning. Med andra ord kan du få ut en godkänd laddningstur även när tiden tryter.

Tillbehör X

Med lite över ett år på nacken är iPhone X en av de mest populära modellerna på marknaden idag. När tiden passerar så funderar man ofta på ifall man borde skaffa ett skal, kanske en till laddningskabel skulle vara bra eller varför inte skaffa en mobilhållare? I vår avdelning för tillbehör till iPhone X hittar du allt detta och mer. Fina originalskal från Apple, adaptrar för dina gamla hörlurar, hörlurar av olika slag och stiliga modeskal från andra tillverkare finns alla här, det är bar att ta sig en titt.


iPhone SE

Köp en iPhone SE begagnat för att komma ihåg känslan av att kontrollera allt i telefonen med en hand. Iphone SE är telefonen som tar kraften i iPhone 6S och nästan lyckas packa ner alltihop inuti ett hölje som är ungefär halva storleken. Köp en begagnad iPhone SE idag för en smak av minimalismens fördelar. Leverans inom 2 dagar!

Begagnad iPhone SE med nostalgisk formfaktor

För många blev iPhone SE en välkommen vink till Apples tidigare modeller. Designen är närmast identisk med iPhone 5/5S/5C. Designen välkomnades av Apples fans och kombinerad med god prestanda förstår man att mobilen fortsätter vara populär bland kunder. Apple hade lyckast med en utmärkt nostalgisk återblick och telefonen behåller sin popularitet än idag.

En anledning till populariteten bortom det rent nostalgiska är att många inte var intresserade av fokuset på ännu större skärmar. Där är en begagnad iPhone SE ett perfekt alternativ. Du behåller alla funktioner du behöver i en kompakt form minus de mer avancerade kamerorna och animojis som kommit med de senaste modellerna. Telefonen är dessutom berömd för att kännas bekvän i handen. En av de större skillnaderna förutom just storleken i jämförelse med andra modellerna som Apple har släppt sedan iPhone 6 är de rakare kanterna som gör telefonen lättare att greppa. 

Begagnat, litet på utsidan, stort på insidan

Det är något med berättelsen och mytologierna kring den lille mot den store, David mot Goliat. Många var överraskade när hårdvaran för begagnade iPhone SE publicerades, särskilt eftersom den trots sin ringa storlek nästan var identisk i prestanda med iPhone 6S. Men du som kommer hit och är orolig över att den mindre telefonen skulle fungera märkbart sämre än den större kan släppa det nu. Att köpa en iPhone SE begagnat innebär att får prestanda i kompakt form.

Något som är lätt att missa för många är upplevelsen av att hålla en lätt telefon. Den begagnade mobilen väger ynka 113 gram vilket gör att du minskar risken för kramp i handleden även om du tittar på film när du är ute och reser med buss eller tåg.

Officiellt stöd fortsätter till begagnade iPhone SE

Likt iPhone 6S och iPhone 6S Plus så kommer en begagnad iPhone SE att få tillgång till nästa uppdatering av iOS från Apple. I dagsläget så är våra begagnade iPhone SE mobiler laddade med iOS 13.3 vilket är den senaste versionen som tillverkaren har släppt. Inför framtiden så kan du därför räkna med stöd i några år framåt, gott om tid för Apple att (förhoppningsvis) släppa en ny telefon i mindre storlek.

På grund av storleken på telefonen så lämpar den sig utmärkt till att läsa igenom nyheter och skriva ner snabba anteckningar. Dessutom kan den vara absolut smidigaste telefonen att betala med eftersom du inte behöver använda båda händerna. Håll dina varor i ena handen och betala med den andra.


iPhone 8 Plus

Ett brett sortiment av begagnade iPhone 8 Plus mobiltelefoner ger dig möjligheterna att hitta något som passar just dig. Välj en begagnad iPhone 8 Plus från listan här under, det finns en god variation av skick, färger och lagringsutrymme att välja mellan.

En större skärm med större batteri

För dig med lite större krav (skratt) så finns det begagnade iPhone 8 Plus mobiler med sin passande större skärm. Med hjälp av en större skärm så kan du verkligen njuta av dina favoritserier även på resande fot.

Tack vare ett större batteri än iPhone 8 så räcker batteriet generellt i upp till 21 timmar  av aktivt användande. Detta ser till att hålla dig lugn eftersom du slipper stressa över ifall en begagnad iPhone 8 Plus ens kommer räcka en dag. Även om batterikapaciteten kan skilja sig från en enhet till en annan garanterar vi att telefonens batterikapacitet inte ska vara ett problem för våra kunder.

Processor och kamera i harmoni

Att köpa iPhone 8 Plus begagnat innebär att du kan ta del av kamerakvalitet som fortfarande står sig i jämförelse med några av de senaste telefonsläppen. Även om det är rusningstrafik i kamerautvecklingen idag så bjuder iPhone 8 Plus på 12MP för den bakre kameran med slowmotion-inspelning i upp till 240FPS även i 1080p (FullHD). En betydligt snabbare processor än föregångarna ger dig också möjligheten att ta ännu bättre bilder i blandade eller mörka ljusförhållanden. 

I teorin så är det inte så stor skillnad mellan kamerorna i iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus, men Apples A11 Bionic chip bjuder på rikligt med processorkraft som vidgar gapet mellan modellerna. Sätt dem sida vid sida en sen kväll och ta några bilder, du lär bli imponerad.

En trådlös väg framåt

Tillsammans med detta större batteriet så nyttjar iPhone 8 Plus en bakre glasyta för att kunna dra nytta av trådlös laddning. Äntligen kan du ladda din begagnade telefon på precis det sätt du vill! I dagens mobilmarknad så finns det gott om olika laddningsstationer för iPhone 8 Plus som fyller dubbla funktioner, de är både laddningsplattor och ställ. Enkelheten i att luta sin telefon mot en platt stående yta och både ladda samt titta på film samtidigt är något man inte gärna släpper när man väl har testat det första gången.

Bildkvalitet i sanna toner

I samband med lanseringen av iPhone 8 / 8 Plus så visade Apple också upp sin nya True Tone teknologi. Med hjälp av True Tone så kan du njuta av naturliga färger oavsett om du befinner dig på toaletten, sovrummet eller på stranden. I din begagnade iPhone 8 Plus finns alltså denna sofistikerade teknik, byggd genom flera miljoner bilder som har skickats till ett program som sedan lärt sig att känna igen olika miljöer och ljusförhållanden genom sensorerna i telefonen. Det är imponerande teknik, och du lär känna skillnaden när du testar att jämföra om du köper en iPhone 8 Plus begagnat.

Ett komplett och långvarigt paket

Medan iPhone 7 / 7 Plus är mycket prisvärda så ligger de i riskzonen för att bli slopade av Apple inom ett eller två år. De mest avgörande faktorerna för huruvida Apple fortsätter att släppa uppdateringar till sina telefoner är hårdvara och formfaktor. Från det perspektivet så har iPhone 8 Plus ett övertag då hårdvaran är ett gott steg upp från sin föregångare. Köper du en begagnad iPhone 8 Plus så kan du räkna med officiellt mjukvaru stöd flera år framåt.


iPhone 8

Köp en begagnad iPhone 8 billigt. Här har du en telefon där du kan räkna med officiellt mjukvarustöd minst ett par år framåt. Köp en begagnad iPhone 8 idag och få hem den inom 2 dagar! Telefonen släpptes 2017 och var den sista modellen med en hemknapp.

Första begagnade iPhone med trådlös laddning

En återhållsam design men med några viktiga uppgraderingar är ett bra sätt att sätta iPhone 8 i perspektiv. Byter du upp dig från en tidigare modell till en begagnad iPhone 8 så kommer du tveklöst att vilja utnyttja möjligheten till trådlös laddning. Att slippa nöta sönder kablar och usb-portar är det inte många som lär sakna.

Anledningen till att dessa begagnade iPhone 8, när de först tillverkades, förseddes med det bakre glashöljet var för att öppna vägen till trådlös laddning. De moderna framstegen inom trådlös laddningsteknik har inneburit att vi dessutom inte behöver vänta mycket längre än med traditionell laddning via sladd. Att köpa iPhone 8 begagnat sparar både pengar och tid, inte minst för att dina trådlösa laddningsmöjligheter ökar enormt.

Få bättre ljud med begagnad iPhone 8

I takt med att designen för Apples mobiltelefoner har justerats i takt med teknologiska framsteg har ljudbilden fått sig en rejäl uppgradering. Byt upp dig till en begagnad iPhone 8 för att ta del av den 25% högre volymkapaciteten och njut av både film och musik tillsammans med dina vänner utan att behöva anstränga öronen.

Rätt färger oavsett miljö

Att vistas i fyra olika säsonger kan vara påfrestande för din skärmupplevelse. Med begagnade iPhone 8 så får du True Tone färgbalansering som först introducerades med iPad Pro. Denna tekniken för bildförbättring använder sig utav flera olika sensorer i iPhone 8 för att återge de mest naturliga färgerna på skärmen oavsett vart du är. När solen får svetten att drypa från pannan kan färger ofta blandas samman så att de inte får samma effekt när man ser dem, men med dynamiska tekniker som True Tone så är detta alltså ett minne blott. För de flesta som gått utan True Tone och sedan gått till True Tone är det inte mycket snack om saken, man vill helst inte gå tillbaka.

Begagnad iPhone 8 presterar likt iPhone X

En av de absolut största fördelarna med att köpa en iPhone 8 begagnad är att den har lägre upplösning än sitt storasyskon iPhone 8 Plus och uppföljaren iPhone X. Medan det kan låta som en nackdel så innebär det också en teknisk fördel då du i stort sett behåller samma prestanda som dessa dyrare modeller. Med andra ord ligger du i framkant och behöver inte känna att du kanske skulle tjäna prestanda på att betala mer. Enligt oss är detta en stor bonus för de som inte vill slänga hela plånboken på sin nästa telefon.

Processorn förbättrar bilden

Först verkade det som att iPhone 8 skulle ha samma kvalitet på bilderna som de tidigare modellerna, med något litet undantag. Men Apple slog ned dessa ryktena och meddelade att den betydligt starkare processorn i iPhone 8 kunde utnyttja processorkraften till optimering av kameran i telefonen. I sin tur innebar detta att en begagnad iPhone 8 erbjuder det bästa av tre världar, lågt pris, snabbt fokus och bra färgbalans.

iPhone 7 Plus

Få en begagnad iPhone 7 Plus på 2 dagar! I dagens marknad blir ju allting mycket snabbare, och medan vi inte vet vart gränsen går så är vi stolta över att leverera begagnade iPhone 7 Plus mobiler inom 2 dagar. När du har valt vilken telefon du vill ha kan du ta dig över till våra tillbehör så du är förberedd och säker med din begagnade iPhone 7 Plus.

Känn styrkan i en begagnad iPhone 7 Plus

En större tåligare telefon med senaste operativsystemet från Apple, det är vad du får när du köper iPhone 7 Plus begagnat. Telefonen är något större än sitt mindre syskon iPhone 7 men i jämförelse med sin föregångare iPhone 6S Plus så bantade faktiskt iPhone 7 Plus hela 4 gram (från 192g till 188g).

Skärmen har samma upplösning som den tidigare generationens mobiler från Apple, som iPhone 6 Plus. Däremot så fick bildkvaliteten en uppgradering med generationsbytet, till skillnad från sin föregångare så har nämligen denna modellen 25% högre ljusstyrka med förbättrad färgåtergivning. Med begagnade iPhone 7 Plus så får man med andra ord en klart godkänd filmupplevelse.

Begagnad med ypperlig kamera

Telefotolinsen är en distinkt uppgradering från iPhone 7. För den oinsatte kan det vara intressant att veta att detta innbär 2x optisk zoom samt 10x digital zoom. Iphone 7 har bara 5x optisk zoom. Bokeh finns också till skillnad från iPhone 7 (check).

När man tittar på de telefonerna som släpptes för cirka tre år sedan så hade Apple en design som de lät stanna kvar ovanligt länge. Från en begagnad iPhone 6 Plus till en begagnad iPhone 7 Plus finns knappt några påtagliga yttre skillnader. Det enda som tydligt signalerar att telefonen är en uppgradering är den dubbla uppsättningen kameror på baksidan. Tack vare detta så har den möjligheten att erbjuda 2x optisk zoom och 10x digital zoom, detta är en dubbel förbättring gentemot iPhone 7. I jämförelse med de äldre modellerna så hanterar kameran även dåliga ljusförhållanden märkbart bättre.

Begagnat med energiskt batteri

Till skillnad från sitt mindre syskons snåla 13 timmar så har iPhone 7 Plus upp till 21 timmars batteritid med 3G/4G aktiverat. En begagnad iPhone 7 Plus från oss har mellan 80 – 100% i batterikapacitet, vilken nivå beror på vilken klassificering telefonen har och lite tur men vi säljer inga telefoner med dåliga batterier, mottar man ett sådant på grund av hanteringsfel så hjälper vi dig (kontakta oss på info@teknikhouse.se).

Turligt nog så kan du alltså förvänta dig en begagnad mobil med ett batteri som räcker betydligt längre än Apples tidigare släppta modeller. Ta dig igenom dagen utan att oroa dig för om du behöver ladda telefonen under eftermidaggen, vi bjuder på den!

Passande tillbehör

När du har tittat klart och bestämt dig för att köpa begagnade iPhone 7 Plus har vi tipsen för dig här! Det är dags att kolla ifall du har glömt något tillbehör du behöver till din begagnade mobil. I vårt sortiment av mobiltillbehör hittar du alltifrån skal till adaptrar. Behöver du ett heltäckande fodralskal som passar dina nya kläder? Det har vi redo. Eller gäller det kanske ett enfärgat originalskal, en mobilhållar och en ny laddningskabel? Då är det bara att bläddra dig in i tillbehörsavdelningen för iPhone 7 Plus.

iPhone 7

En billig och begagnad iPhone 7 i hög kvalitet, det är vad du hittar här. Ta chansen och spara pengar på en begagnad iPhone 7 idag, vi leverar till dig inom 2 dagar!

Begagnad iPhone 7 med senaste mjukvaran

Köp en begagnad iPhone 7 har en av de största fördelarna på marknaden just nu. Begagnade iPhone 7 mobiltelefoner får fortfarande uppdateringar från Apple och är därmed den billigaste iPhone du kan köpa begagnat som fortfarande hålls vid liv av tillverkaren. Ursprungligen släpptes iPhone 7 med iOS 10.0.1 och även en begagnad mobil har tack vare Apples stöd den senaste uppdateringen iOS 13.3.1. Tack vare detta kan du räkna med att gamla applikationer fortfarande stödjs.

Att få de senaste uppdateringarna till sin iPhone 7 innebär att man slipper oroa sig för att någon applikation plötsligt ska sluta fungera. Dessutom ser det till så att du alltid har de senaste säkerhetsmodifieringarna som Apple lanserat, en del av marknaden som de fortfarande har ett starkt grepp om eftersom Android som en öppen plattform också gör den lite mer riskfyllt för mindre erfarna användar.e

En regnsäker begagnad mobil

Med en begagnad iPhone 7 så behöver du inte oroa dig lika mycket för vattenskador. Telefonen utrustades ursprungligen med försegling på insidan som ser till att telefonen håller sig säker även i badkaret (vår personliga rekommendation är att inte utmana ödet genom att hålla kvar den under vattnet för länge…) och i duschen.

Det är självklart viktigt att se till så inte smuts eller liknande hamnar i den begagnade telefonens mindre öppningar som vid högtalare och liknande. Skulle det hamna fukt i högtalaren så kan det låta något dämpat, då är det bara att sätta telefonen på torkning med högtalarna nedåt, resten är upp till gravitationen.

Kamera bra i dåliga ljusförhållanden

Foton av en måne i vintermörkret eller av brasan du satt vid den där sommarnatten tog ett stort kliv framåt med en begagnad iPhone 7. Tack vare dess uppgraderade kamera så tog telefonen stora steg mot att erbjuda gångbara fotografier tagna i mörka miljöer. Har du tidigare varit lite missnöjd med bilderna på din iPhone 5 eller iPhone 6 så kan du räkna med en uppgradering här.

Tack vare en förbättrad kamera så får du även ut ännu mer ur HDR-läget i en iPhone 7 som köpts begagnat. En mörk stuga mot en ljusblå himmel kan bli knepigt, med färger som byter över till mörkar eller ljusare varianter beroende på om du siktar mot himmeln eller stugdörren. Men med HDR så slipper du detta och iPhone 7 tar märkbart bättre bilder under komplicerade ljusförhållanden, på detta sätt kan du få en klar stuga med en klar himmel.

Gott om billiga tillbehör

När du har tagit beslut om att köpa iPhone 7 begagnat kan det vara dags att kolla in passande tillbehör. Tack vare ett omsorgsfullt urval av produkter i vårt sortiment kan du enkelt hitta antingen det skal eller den adapter som passar dig, glöm dessutom att hitta ett par trådlösa hörlurar eller en aux-adapter ifall du hellre använder dina gamla hörlurar.

Hos oss finns det både originaltillbehör från Apple och tredjepartstillverkade tillbehör. Vårt mål är att se till så du har så absolut bra möjligheter som du kan att välja både telefon och tillbehör på samma plats på samma dag. Det är väl ändå smidigast så?

iPhone 6S Plus

En begagnad iPhone 6S Plus är den perfekta modellen in i Apples plattform. Fortsatta uppdateringar till operativsystemet och den omdiskuterade funktionen 3D Touch gör att telefonen behåller sin popularitet trots 5 år på nacken. Handla denna mobil begagnat från oss idag och få hem den inom 2 dagar!

Den oböjliga lysande skärmen

Till skillnad från iPhone 6 Plus som fick en del kritik (googla Bendgate) då höljet böjdes för lätt har begagnade iPhone 6S Plus nya metaller som håller den säker. Aluminium Serie 7000 är ett material som har betydligt mindre böjlighet vilket gör att din telefon är säkrare än tidigare. Att råka sätta sig på telefonen när man lagt den i bakfickan kommer inte längre att vara en riskfaktor. Med detta sagt rekommenderar vi inte att köra över den med en bil… eller en lastbil.

Apple har länge varit kända för att hålla sig i toppskiktet av bildkvalitet på sina mobiltelefoner. Detta stämmer även här. I jämförelse med dagens flaggskepp finns det så klart en del skillnader men det tydliga fokuset på naturliga färger och hög bildkvalitet skiner igenom hos Apples skärmar. Hitta ett passande skal med ställ och njut av dina favoritklipp på telefonens Full HD skärm (1080p).

Begagnat med 4K och optisk bildstabilisering

En begagnad iPhone 6S Plus bjuder på inspelning i upp till 4K. Utöver hög upplösning så finns även slow-motion i hastigheter från 60 FPS (1080p) hela vägen fram till och med 240 FPS (720p). Till skillnad från sitt mindre syskon iPhone 6S har begagnade iPhone 6S Plus optisk bildstabilisering. Detta ser till att hålla bilden stadig när du filmar. Inga fler filmklipp från festen där du får mer huvudvärk av det inspelade materialet än det som konsumerades under festen.

Är du i ett läge där du funderar över vilken telefon som du bör sikta efter baserat på kameran men inte vill gå hela vägen till en senare begagnad modeller? Då ger kombinationen av inspelning i 4K och optisk bildstabilisering ett par av de mest grundläggande och standardiserade egenskaperna i de moderna telefonerna.

Djup i begagnade iPhone 6S Plus skärmen

Precis som iPhone 6S kommer iPhone 6S begagnat (ny också har vi hört) med 3D Touch. Detta innebär att du får betydligt fler valmöjligheter när du interagerar med telefonen. Tryck ner olika hårt på en appikon för att hoppa direkt till den delen av en applikation som du vill använda. När det gäller fotografering innebär detta bland annat att du kan välja aktivering av framkameran för dina selfies utan att behöva byta inne i kameraappen. Att handla iPhone 6S Plus begagnat betyder inte att man tappar funktioner, enligt vissa så är detta en uppgradering från iPhone 11 Pro Max då många tyckte om 3D Touch som närvarade i serierna från variationerna på iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone X.

Tungt batteri och tung 3D Touch

Ergonomiskt så behåller iPhone 6S Plus begagnat den tidslösa designen från iPhone 6 Plus. Med 3D Touch så är telefonen något tyngre än normalt för det tidigare modellerna. Detta kan vara bra eller dåligt beroende på vad du föredrar, brukar du oroa dig över att din mobil knappt känns när du håller i den så lär detta vara en fördel. Samtidigt så är denna telefonen utrustat med ett betydligt mer kraftfullare batteri än det i begagnade iPhone 6S, du kan räkna med cirka 50% bättre batterikapacitet i en begagnad iPhone 6S Plus. I bästa fall så kan du använda telefonen aktivit i två dagar (beroende på skickklassificering och i sin tur batterihälsa, inga telefoner säljs med batterikapacitet under 80%) utan att oroa dig. Prisvärt!

Prestanda som håller

Hårdvaran blir allt starkare i dagens mobilmarknad. Men begagnade iPhone 6S Plus håller fortfarande måttet sett till prestanda och klarar fortfarande av många imponerande titlar på App Store. Dessutom så stödjer våra begagnade iPhone 6S Plus mobiler den senaste uppdateringen till operativsystemet (iOS 13.3). Tack vare detta så kan du räkna med gott om stöd bland olika applikationer och den fungerar utmärkt till den som tycker om att spela på mobilen. Fortnite fungerar för närvarande till telefonen och körs i 30 FPS, något som vi tror kan vara relevant då spelet har blivit enormt populärt över hela världen.

iPhone 6S

Beställ hem en begagnad iPhone 6S och få hem den imorgon! Våra leveranser sker samma arbetsdag som beställningen läggs och tar max 2 dagar att komma fram. Du kan även titta in i vår tillbehörsavdelning för att se till så du är helt redo (och säker) när din begagnade iPhone 6S kommer fram.

iPhone 6S begagnat med fingertoppskänsla

Som den första telefonen med implementerad 3D Touch finns det en del unika fördelar med iPhone 6S, särskilt med hänsyn till dess prisklass. Du kan med övning ha en betydligt smidigare upplevelse med din begagnade iPhone 6S än med tidigare modeller. Tack vare Quick Actions och Peek samt Pop.

Dessa funktioner gör upplevelsen med telefonen märkbart smidigare så fort man har vant sig vid det. När du är i hemutrymmet för en begagnad iPhone 6S så kan du markera en applikation med lite mer tryck för att sedan direkt välja vad du vill göra i applikationen, detta kallas en Quick Action. Nu kan du öppna selfiekameran direkt från appikonen istället för att behöva öppna den först, smidigt. När det gäller Peek och Pop så är dessa funktioner sammankopplade. Mottar du ett SMS fårn en vän med en länk i men du inte vet om du vill öppna länken kan du använda Peek genom att lätt hålla fingret över länken, bestämmer du dig sedan för at öppna den så trycker du bara lite hårdare. Att köpa iPhone 6S begagnat ger dig allt detta för en bråkdel av priset.

Tidlös och stryktålig design

På vissa sätt så är iPhone 6S en av de absolut kraftfulla uppgraderingarna som Apple har släppt till sina mobiltelefoner. Någon uppföljare som iPhone 7 är den inte men prestandamässigt ligger den väldigt nära. Med hjälp av av aluminium i 7000-serien tog man bort problemet med böjligheten i sina telefoner. Ingen behöver längre oroa sig över att råka böja sin begagnade mobil av misstag; en långvarig vistelse i fickan som problem är ett minne blott.

Precis som iPhone 6 behåller iPhone 6S även begagnat en tidlös design. Apple valde att behålla denna designen hela vägen fram tills de slopade hemknappen helt när de släppte iPhone X. Andra tillverkare och konkurrenter förhåller sig fortfarande till liknande designspråk beroende på vilken modell det gäller, även om heltäckande skärm har blivit standardiserat bland flaggskeppen. Att köpa en begagnad iPhone 6S betyder inte att man måste ha en ful telefon, det ser våra klassificeringar till.

Inspelning i 4K med Panorama

Nu har vi kommit till punkten där Apple introducerade inspeling i 4K. Att ha en tillgång till denna kvaliteten i dina inspelningar innebär att du i de flesta fall kommer att kunna njuta av filmmaterialet fullt ut på din TV med stöd för 4K eller 8K. Medan inte alla kan utnyttja detta så kan det vara trevligt att veta att tröskeln för 4K-inspelning är såhär låg idag.

Panoramafunktionen som Apple tillhandahåller sina kunder har blivit berömd över hela världen. Många konkurrenter har implementerat egna lösningar men Apples system förblir ett av de allra starkaste systemen för panorama-fotografi. Detta blir särskilt fördelaktigt för dig som har tillgång till en telefon som iPhone 6S begagnat. Panoramafotografi är en typ av fotografier som är roliga att utforska, se hela festen runtomkring fotografen iställer för bara en utvald punkt.

iPhone 6 Plus

Du har hittat kategorin för våra begagnade iPhone 6 Plus! Alla telefonerna har blivit testade utförligt och levereras inom 2 arbetsdagar. Officiellt stöd för uppdateringar till operativsystemet är avslutat men många utvecklare väljer fortfarande att stödja telefonen för dess popularistet. Detta gör den till ett utmärkt budgetval.

Begagnat med Slow Motion och 1080p

Att köpa mobiltelefoner i de lägre prisklasserna gör ofta att man saknar någonting. Man vet att långt därute i den mystiska (plåboksfyllda) världen så har de superfunktioner. Turligt nog har vi kommit så pass långt i tekniken att man även med budgetpriser kan få ta del av funktioner som slow-motion inspelning och högre upplösning i sina skärmar. Detta gäller inte minst vid köp av iPhone 6 Plus begagnat. Även bland dagens moderna budgettelefoner så saknas ibland möjligheten till inspelning i slow-motion, men med en begagnad iPhone 6 Plus så får du både detta och en skärm som är en fröjd för ögonen. 

Begagnad iPhone 6 Plus med bra batteri

Våra begagnad iPhone 6 Plus mobiltelefoner testas för flera olika saker, inte minst så lägger vi stor vikt vid batterikapaciteten. De begagnade telefoner som vi skickar iväg till våra kunder har fått sina batterier testade och när du mottar din begagnade iPhone 6 Plus från oss har du garanti som täcker för ursprunliga problem. Att det kvarstår sådana händer sällan men när det gör det så är det bara att höra av sig till oss för hjälp i ärendet. Räkna med en hel dags användning utan några orosmoln, detta gäller inte minst tack vare en begagnad iPhone 6 Plus större batteri som ger det mer än 50% längre batteritid än iPhone 6 begagnad.

Betala i butik med begagnad iPhone 6 Plus

Först med iPhone 6 och iPhone 6 Plus så kom Apple Pay. Idag används tjänster som denna oavsett plattform. Apple Pay utnyttjar NFC (Near-Field Communication) för att göra det supersmidigt att betala och koppla ihop olika enheter. Gå fram till kassan, öppna Apple Pay, blippa mot kortläsaren och… färdigt! Medan Apple har slopat stödet för uppdateringar av operativsystemet till iPhone 6 och iPhone 6 Plus finns det fortarande många av deras applikationer som fungerar på telefonerna.

Hörlurar till begagnade iPhone 6 Plus

För dig som har ett par gamla dammiga hörlurar hemma (de kanske inte är dammiga, vad vet vi) finns det en liten guldklimp här. Till skillnad nästan alla senare modeller finns här en AUX-port där du kan koppla in dina 3,5 mm hörlurar. Har du ett par trådlösa hörlurar finns det ingenting att oroa sig över heller eftersom enheten också har stöd för Bluetooth. 

Brett appstöd och långsiktig vinst

Precis som beskrivet ovan finns det fortfarande gott om stöd för telefonen bland applikationerna. Även om Apple inte längre släpper uppdateringar till den så finns det fortfarande väldigt många som äger en iPhone 6 Plus. Att det finns många ägare innebär att det fortfarande är relevant för många utvecklare att behålla stödet för telefonen. I sin tur lder detta till att du inte behöver byta telefon direkt utan kan räkna med att telefonen är fullt funktionsduglig en bit framåt, behöver du byta upp dig i framtiden så kommer priserna för de senare modellern att ha sjunkit så pass att du kan byta upp dig igen. Räknar man efter hur ofta människor byter ut sina telefoner så behåller de flesta inte sina telefoner i mer än två år då de betalar av det med sin operatör. Räknar du då med att behålla din begagnade telefon ungefär lika länge så kan du på fyra år spara upp till 20 000 kr i jämförelse med någon som alltid ska ha det senaste. Det kallar vi ekonomiskt tänk!

iPhone 6

Köp Apples klassiska iPhone 6 begagnat idag och få hem den inom 2 dagar. Med ett nytt designspråk och nästan trippla prestandan i jämförelse med föregångaren tog iPhone 6 världen med storm. Detta är mobilen som lade grunden för Apples moderna design för iPhone.

Filminspelning i slow-motion

Idag så är det standardiserat att kunna spela in i slow-motion med din mobiltelefon. Tillverkare har även börjat implementera dem i sina budgetmodeller. Men först ut med slow-motion bland Apples modeller var iPhone 6. En begagnad iPhone 6 erbjuder dig möjligheten att spela in i slow-motion till en bråkdel av priset för de senare modellerna. Har du inte en stor budget men älskar att spela in filmklipp eller leka med kameran så är iPhone 6 ett val som borde passa dig utmärkt.

Första iPhone med HDR

Är du en som ogillar att färger flyter in i varandra på dina fotografier är iPhone 6 ett bra val tack vare dess inbyggda stöd för HDR (High-Dynamic Range). Detta läget tar flera bilder med olika exponeringsvärden för att sedan bygga samman dem till en enhetlig bild. På så sätt slipper du en himmel som blir helt vit när du ska ta en bild av familjen vid en picnic eller bisarrt mörka rum när en lampa råkar vara riktad mot kameran. Att köpa iPhone 6 begagnat innebär att du (beroende på vad du har för närvarande) antingen behåller möjligheten att ta dessa balanserade bilder eller öppnar upp för den.

Apple Pay till lägst pris med begagnad iPhone 6

Först med iPhone 6 så släpptes Apple Pay. Telefonen har ännu idag stöd för Apple Pay vilket innebär att du kan betala med telefonen i majoriteten av alla butiker i Sverige. Plocka bara fram din begagnade iPhone 6, öppna upp Apple Pay och blippa mot kortmaskinen. Är mobilen laddningssäkrad kan du med andra ord lämna ditt kontokort hemma!

Bakom denna applikationen ligger NFC (Near-Field Communication) som är utvecklat från teknik som var till för att identifiera radiofrekvenser. Ett chip i din begagnade iPhone 6 aktiverar eller aktiveras av en annan NFC-utrustad enhet i närheten och därefter så ges du möjligheten att betala. Det är fantastiskt enkelt.

iPhone 6 Begagnat med AUX

Hallelujah! Med ett par steg bakåt i tiden så hittar vi återigen den AUX-porten som saknas i senare mobiltelefoner från Apple (samt andra tillverkare). För dig som helst vill fortsätta använda hörlurar med sladd är detta säkert välkommet. Idag finns det ett gott utbud av trådlösa hörlurar men behovet av att ladda ännu en enhet kan bli lite för mycket, då är det skönt att kunna luta sig mot en sladdad lösning. Koppla in och lyssna direkt, hur mycket mer klassiskt kan det bli?

Gammal men brett stöd bland appar

Idag så har Apple slutat att skicka ut nya uppdateringar för sitt operativsystem till iPhone 6. Det senaste släppet till en iPhone 6 är iOS 12.4.4, lyckligtvis så är detta ett operativsystem som fortfarande stödjs av massvis med applikationer på App Store (Apples onlinebutik för applikationer till iPhone/iPad). Är du orolig för att applikationer ska sluta stödja din enhet är det inte något du behöver vara orolig över just nu, medan mer krävande applikationer och spel kanske inte stödjer just din modell finns det fortfarande ett gott utbud med nöje och verktyg. Är det viktiga verktyg som BankID eller kommunikationsapplikationer som Whatsapp finns det ingen anledning att oroa sig. Begagnade iPhone 6 har hårda kvalitetskrav från oss och testas genomgående.

Praktiska ändamål för begagnad iPhone 5/5C/5S

Köp iPhone 5, iPhone 5S eller iPhone 5C här! Du hittar god variation mellan de tre tolkningarna av iPhone 5. Medan en begagnad iPhone 5C och en begagnad iPhone 5S ursprungligen är en del av samma generationssläpp har de stora skillnader i prestanda. Läs mer om detta längst ner på vår hemsida. Beställer du en begagnad mobil idag kommer den fram till dig inom 2 dagar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: