•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad Samsung Galaxy

Köp en begagnad Samsung mobiltelefon som passar dina behov. Tillverkaren Samsung är en av de största industrispelarna på smartphone-marknaden idag med ett starkt inflytande på andra tillverkares designer. Hitta en begagnad Android från Samsung och lita på telefonen tack vare våra högt ställda krav på kvalitet. Här nere har du våra klassificeringar.

Klassificieringar

För att läsa mer om våra olika nivåer för klassificering av smarta samsung galaxy mobiler kan du klicka här.

Exempel på modeller:Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S6, Samsung S6 Edge, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A7 och många fler som ger oss ett brett utbud av modeller som passar de flesta målgrupper. 

En begagnad Samsung hos oss

Att köpa en begagnad Samsung är inte bara billigare, när du handlar hos oss så kan du också räkna med att telefonen kommer fram inom 2 dagar. Du kan läsa en hel del om kunder som är nöjda med sina leveranstider på vår Trustpilot-sida. Dessutom hjälper du till att skapa en bättre värld när du handlar begagnat. Begagnade Samsung mobiltelefoner är en del av en återvinningscykel som gör att gamla mobiltelefoner kan tas vidare till en ny ägare istället för att antingen slängas på soptippen och förgifta naturen eller genomgå en kostsam (men också milljövänlig) återvinningsprocess. Kom med oss och hjälp rädda alla våras plånböcker och planeten samtidigt!

Från en klassisk begagnad Samsung Galaxy S6 och Galaxy S7, genom begagnad Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 och Galaxy S10. Alla dessa, för att inte tala om de allra senaste modellerna. Du hittar även deras plus-size varianter som en begagnad Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10 Plus och deras mer vässade modeller som Galaxy S6 Edge och Galaxy Note Edge. Det finns självklart också deras populära Galaxy Note-modeller som begagnad Galaxy Note 5, begagnad Galaxy Note 8 och begagnad Galaxy Note 9. Dessa modeller finns enligt våra specificerade klasser och är det något ni funderar över så är ni alltid välkomna att höra av er.

Testat begagnad Samsung Galaxy med garanti

Vikten av att testa begagnade mobiltelefoner från Samsung är inte att underskatta. Hos oss så testas varje begagnad Samsung-mobil för att minimera risken att våra kunder mottar en enhet som inte möter våra kvalitetskrav. Är det så att enheten uppvisar fabriksfel så visar sig detta oftast tidigt och du som kund har hela 3 månader på dig att rapportera eventuella fabriksfel.

Fördelar med våra begagnade mobiler?

Utförlig testning, snabba leveranstider, säkra betalningsmetoder och möjligheten att dela upp en betalning så den passar just dig. Det finns massor av anledningar att välja oss när du handlar begagnat. Du har en ilsnabb kundtjänst som du i de allra flesta fall kan förvänta dig svar utav samma dag.

Utöver detta så arbetar vi även aktivt för att sänka vår klimatpåverkan. Här arbetar vi tillsammans med El-Kretsen för att se till så att all elektronik åtevinns på ett effektivt sätt. Det är ett miljövänligt insamlingssystem som arbetar i hela Sverige utan vinstintresse. En begagnad iPhone bidrar redan till ett mer miljövänligt tänk kring de produkter som finns i världen, men med hjälp av El-Kretsen så ser vi dessutom till att elektroniskt avfall återvinns på ett sätt som ytterligare besparar miljön från de farliga ämnen som kan förekomma i elektroniska enheter.

Störst på Android

Samsung av de största spelarna på mobilmarknaden och har starkt inflytande på hur telefoner designas och produceras. Här inne hittar du begagnade telefoner med full funktionalitet och som har genomgått flera olika testfaser och därefter märkts med vår klassificeringsmetod.

Det finns modeller från flera år tillbaka, som exempelvis Samsung Galaxy S6 och de allra senaste släppen som Galaxy S10. Ta dig en titt omkring i vårt galleri för att se ifall det finns något du är intresserad av. När du är färdig kan du leta efter de rekommenderade tillbehören, bara klicka dig fram till vår kategori för tillbehör för att hitta ett skal eller en laddare som känns rätt för dig.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: