•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Gamingskärm

Uppgradera din spelstation med en sprillans ny skärm för gaming. Du hittar alltifrån skärmar med fokus på bildkvalitet och färger till de med maxad responstid, har du lite extra budget kan du ge dig på båda två. I vårt sortiment har vi försökt plocka fram bland de mest populära och starkaste skärmarna för ditt spelande som finns i marknaden. Medan dessa skärmar tidigare endast skulle passa PC-spelare så har den senaste generationen spelkonsoler lagt stort fokus på snabbhet med stöd för upp till 120 bilder per sekund. 

Välj varsamt. Har du några frågor om vilken skärm som skulle passa dig? Ta då kontakt med vår passionerade kundtjänst som älskar att hitta rätt produkter åt våra kunder.

När du köper en skärm till gaming är det oerhört viktigt att veta vad du vill använda den till. Ifall du exempelvis köper skärm åt någon annan som spenderar mycket tid med gaming kan valet av skärm avgöra om mottagaren skriker av glädje eller fasa. En spelare som spelar många tävlingsinriktade spel njuter som mest av en silkeslen bilduppdatering, idag innebär det oftast en skärm som ligger runt 144 Hz. Ifall köpet däremot gäller för någon som njuter av spel för den ensamme med stort fokus på grafik och inlevelse är en skärm med grym svärta och superba färger det absolut bästa valet.

Läs mer
Stäng

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: