•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Varför Teknikhouse.se på Black Friday?

Varför Teknikhouse.se på Black Friday?

Ny Black Friday, Nytt Sortiment

Teknikhouse.se är ett perfekt ställe att leta efter begagnade mobiltelefoner. Särskilt på Black Friday! Här hittar du modeller från en mängd olika tillverkare. AppleSamsung, Huawei och HTC är några av de största namnen i mobilmarknaden idag. Hitta en begagnad iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 9, HTC 10, eller kanske en Huawei P9.

Med ett så pass brett urval har vi dessutom höga krav på kompatibla tillbehör, och dessa hittar du också hos oss. Förutom dessa begagnade enheter så har vi alltså ett mycket starkt utbud av tillbehör som passar just dig. Mängden skal är inte att skoja med och vi är säkra på att du kan hitta något som passar just din mobiltelefon. I år har vi massivt utökat antalet superstiliga skal som finns till iPhone 6/6S, iPhone 6/6S PlusiPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Du kan även hitta en hel del nya spännande tillägg för Samsungs mobiltelefoner. Dessutom finns det perfekta verktyg för den som vill påbörja sina egna äventyr inom reparation. Kolla in vår avdelning för verktyg för att frossa i produkter som löser mängder med problem.

Teknikhouse.se är stolta över att presentera ett brett utbud av olika varor och tjänster på en och samma plats. I år har vi dessutom börjat sälja nya surfplattor och telefoner. En Samsung Galaxy Tab S2 fungerar perfekt till den som vill se på film eller läsa utan att anstränga ögonen medan en hårdnackad Nokia 105 Dual Sim passar perfekt till den som vill ha en pålitlig telefon till både jobb och privatliv.

 

 

Black Friday. Läskigt. Men vi fixar biffen!

Inför den fruktade lagerrensaren Black Friday så förbereder sig Teknikhouse.se genom att expandera sortimentet och se till så att varorna håller prima skick. Priserna ska sänkas och massor med varor ska hanteras men ingenting ska lida för det. Det är mycket att hantera samtidigt men detta betyder helt enkelt att vi vänder hela vår uppmärksamhet till denna dagen för att se till att alla beställningar får all den uppmärksamhet som de behöver. Dessutom får du mervärde, behöver du tips på kompatibla varor eller saker som är bra att tänka på inför ett köp står vi alltid redo att svara på dina frågor. På vilket sätt kan vi hjälpa just dig att få ut maximalt med värde ur ditt köp?

Förberedelser

Inför Black Friday så arbetar Teknikhouse.se med att se till så alla våra varor är redo att levereras snabbt som blixten. Till skillnad från vissa butiker där du kanske får stå ut med en väntetid på några dagar kan du här räkna med att din beställning hanteras samma dag som du beställer.

Försäkra dig om leveranstiden

Normalt sett kommer de flesta leveranser fram till kunden snabbt. Men mitt i all köphets som kommer med Black Friday så blir både återförsäljare och postombuden satta under högt tryck. Därför handlar det inte bara om att beställa i god tid, det handlar även om att försäkra sig om att beställningen hanteras med god spårning och prioritet. Med detta i bakhuvudet så rekommenderar vi därför våra kunder att beställa sina leveranser med express om de absolut vill att leveransen ska komma snarast. När du handlar för mer än 500 SEK hos Teknikhouse.se ingår fraktkostnaden. Men expressleveranser görs endast med ömtåliga varor och ännu mer kostsamma varor såvida inte kunden explicit har beställt expressleverans.

Teknikhouse.se samarbetar med Postnord och i år har de satt in 60 tillfälliga ombud för högsäsongen. Förutom detta kommer leveranser även att ske på lördagar, till skillnad från deras vanliga leveransschema. Du kan läsa mer om hur de hanterar sina leveranser genom att klicka här.

 

Kontakta Teknikhouse.se

Är det så att du har några frågor inför Black Friday är du välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Du kan antingen nå oss via mejl eller telefon.

Mejl: info@teknikhouse.se
Telefonnummer: 08-128 450 00



2019-11-14

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: