• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone

Hos oss finner du vältestade begagnade iPhone mobiltelefoner.

Lätta klassificeringar

Samtliga av våra smarta mobiltelefoner har genomgått en rigorös testningsprocess. Först testas telefonerna hos vår leverantör och därefter testas de hos oss i två omgångar, detta gör att vi eliminerar riskfaktorer så pass att en minimal andel har problem. När detta visar sig är vi där för att hjälpa till! 

Klassificeringarna för iPhone är som följer: Klass A+, Klass A, Klass B, Klass C

För att läsa mer om våra olika nivåer för klassificering av smarta apple mobiler kan du klicka här.

Batterihälsa för alla enheter Klass A+, A, B, C gäller: Maximal Kapacitet från 80% till 100% för begagnade iPhone-modeller.

En begagnad iPhone hos oss.

Att köpa en begagnad iPhone är inte bara billigare, när du handlar hos oss så kan du också räkna med att din iPhone kommer fram inom... 2 dagar. Dessutom hjälper du till att skapa en bättre värld när du handlar begagnat.

Begagnade iPhone mobiltelefoner är en del av en återvinningscykel som gör att gamla iPhone mobiltelefoner kan tas vidare till en ny ägare istället för att antingen slängas på soptippen och förgifta naturen eller genomgå en kostsam (men också milljövänlig) återvinningsprocess. Kom med oss och hjälp rädda alla våras plånböcker och planeten samtidigt.

Från en klassisk begagnad iPhone 7, genom begagnad iPhone 8 och begagnad iPhone X till begagnad iPhone 11. Du hittar även deras specialvarianter som begagnad iPhone SE, begagnad iPhone XS Max och de tidigare modellerna som en begagnad iPhone 4, begagnad iPhone 5/5S/SE och begagnad iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus. Dessa modeller finns enligt våra specificerade klasser och är det något ni funderar över så är ni alltid välkomna att höra av er.

Populära produkter i underkategoriernaKöp Begagnad iPhone från Teknikhouse.se.

Mobilvärlden skakades om när iPhone introducerades, det har gått många år sedan dess. Medan vissa var skeptiska tog det inte lång tid innan hela världen ändrade sitt synsätt på mobiltelefoner. Hos oss kan du hitta en begagnad iPhone till billigt pris och i hög klass, beställ idag och få hemlevererat inom 2 vardagar!

Hitta en begagnad iPhone bland de olika modellerna som Apple har släppt! När du handlar hos oss så hittar du mängder av begagnade iPhone mobiler. Exempel på begagnade iPhone-modeller som vi säljer är iPhone 6/iPhone 6 Plus, iPhone 7/iPhone 7 Plus, iPhone 8/iPhone 8 Plus och iPhone X/iPhone XS/iPhone XR/iPhone XS Max. Självklart hittar du även de vanliga varianterna på modellerna samt äldre modeller som Apple har släppt. Börjar du kolla runt så kommer du snart att inse hur brett sortimentet är!

Varför iPhone?

Redan tidigt så fick Apple beröm för att ha ett av de mest användarvänliga gränssnitten på marknaden i sina mobiltelefoner. Med iPhone så lanserade Apple sitt operativsystem iOS. Detta operativsystem har uppdaterats många gånger sedan dess ursprungliga lansering och anses fortfarande vara det absolut säkraste mobila operativsystemet på marknaden. För dig med höga krav på säkerhet och som är lite osäker på vad som är säkert när du är ute på internet är en begagnad iPhone därför ett mycket bra alternativ. Detta visar sig inte minst genom deras många säkerhetsalternativ som fingeravtrycksläsare, ansiktsupplåsning och synligheten i hur din data hanteras av olika applikationer.

  • Lättanvänt

  • Långsiktigt stöd

  • Bra säkerhet

iPhone vs Android

Du känner dig lite osäker på om du vill ha en telefon med Android eller iOS? Med en iPhone som är begagnad har du ett antal saker i din fördel, inte minst det långsiktiga stödet som Apple har för sina mobiltelefoner. Till skillnad från Android så kan du räkna med att en telefon kommer att få stadiga uppdateringar till sin mjukvara, generellt kan du räkna med uppdateringar i upp till fem år från det att en telefon har släppts (gäller exempelvis för iPhone 6 som släpptes 2015 och vars sista uppdatering kom 2020).

Begagnad iPhone X / XS & XS Max

Lanseringen av iPhone X möttes med optimism och goda betyg över hela världen. En telefon med hutlös prestanda för sin tid (den går ju så snabbt nu…) och en skärm som täckte hela framsidan av telefonen, minus en väldigt liten bezel. Denna modellserie av smartmobiler släpptes först 2017 och startade med iPhone X, sedan tog Apple designen vidare ett par steg med släppet av iPhone XS och iPhone XS Max. En begagnad iPhone XS Max är ganska dyr. Men trots detta sparar du ändå oftast ett par tusenlappar där. Har du höga krav på din telefon men ändå vill vara ekonomiskt effektiv gör du då bäst i att investera i en begagnad mobil i Klass A. Begagnade mobiltelefoner i högsta klass räknas i stort sett som nya och du kan förvänta dig en närmast identisk upplevelse om du jämför begagnade mobiler i Klass A mot nya varianter.

Begagnad iPhone 8 / 8 Plus

En second-hand mobiltelefon med hemknapp är svårt att hitta bland dagens flaggskepp. Heltäckande skärmar är den senaste flugan och den är antagligen här för att stanna ett tag. För dig som ändå önskar kunna ta del av de senaste tekniska tilläggen för Apples operativsystem är därför en begagnad iPhone 8 eller begagnad iPhone 8 Plus ett utmärkt alternativ. Medan smartmobilen några år på nacken är en begagnad iPhone 8 fortfarande en av de mest prisvärda mobilerna på marknaden, särskilt som begagnad mobil. Du får tillgång till en vibrerande hemknapp som ger känslan av en riktig knapp, dessutom är du säkrad för framtida uppdateringar till operativsystemet flera år framåt.

Begagnad iPhone 7 / 7 Plus

Mobiltelefonen som fortfarande står som en av de mest tidslösa skapelserna från Apple. Det var mycket som skiljde sig mellan iPhone 7 / iPhone 7 Plus och övriga modeller. Den ligger positionerad som ett avstamp mot de tidigare designerna för iPhone, men också en som inte ännu hade tagit steget till en helskärmstäckande lösning. Att köpa begagnade iPhone 7 / begagnad iPhone 7 Plus innebär att du hamnar i ett väldigt speciellt mellanskikt. Du sparar mycket pengar och får ändå mycket prestanda med en kamera som fortfarande är klart godkänd. En använd smartmobil som är mycket populär hos oss och som ofta finns i god variation vad gäller lagringsutrymme och färgmodeller.

Varför köpa en begagnad iPhone från Teknikhouse?

En bra fråga med flera svar. Till att börja med så har alla våra begagnade iPhones blivit testade flera gånger. Först hos våra leverantörer och sedan hos oss. På detta sättet så kan du vara säker på att din enhet faktiskt fungerar som den ska.

Alla våra begagnade mobiltelefoner är olåsta. Detta innebär att telefonerna fungerar som de ska oavsett vilken operatör du använder idag eller om du byter i framtiden. Är det så att din telefon inte fungerar som den ska av någon anledning har du 3 månaders garanti, vi hjälper dig med processen för att det ska gå snabbt och smidigt. När du handlar har du dessutom möjlighet att sätta upp en betalningsplan genom Klarna, logga säkert in med ditt BankID och betala sedan din begagnade telefon i den takt som du klarar av.

Allt du behöver till

Har du bestämt vilken telefon du ska köpa så är det dags för nästa steg. Tillbehör finns till de allra flesta mobiltelefoner och en begagnad mobil behöver samma nivå av skydd som en ny. På grund av detta så tillhandahåller vi skal av olika typer, det finns alltifrån mjuka transparenta silikonskal till de betydligt mer modeorienterade skalen men som också håller telefonen säker.

Ibland är det lätt att glömma, men skärmskydd och skal ser till att din telefon håller sig ren och hel under de åren som den ska användas. När du tappar telefonen slipper du oroa dig för att hela höljet trasas sönder och kan istället lugnt plocka upp telefonen med minimal risk för allvarliga skador. Sitter man säkert med ett bra skärmskydd och skal kan det också vara dags att tänka på adaptrar och kablar. Det är rekommenderat att ha en laddare hemma och en till utanför hemmet då den du bär med dig på resande fot utsätts för slitage i betydligt högre grad, en lättanvänd begagnad iPhone lever inte utan att ladda sina batterier.

Vi köper även din begagnade iPhone

Här köper vi in dina begagnade iPhone mobiltelefoner! Du kan sälja allt från en mobil, surfplatta eller Macbook i lägsta klass till toppklass. Köp en begagnad iPhone från oss och betala med hjälp av dina begagnade enheter. Vi köper din begagnade iPad, iPhone och Macbook, sälj en begagnad iPad, iPhone och Macbook till oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: