•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad Google Smartphone

Begagnad Smartphone med Hög Klass

Google Pixel är idag ett av de starkaste varumärkena på marknaden. Medan den inte spelar i samma liga av försäljning som exempelvis Apples eller Samsungs mobiltelefoner bjuder Google Pixel på en ren version av Googles operativsystem Android. Räkna med fullt fokus på Googles appar utan bloatware och med stöd från tillverkaren i flera år framåt, det är vad företagsjätten har lovat med sin Pixel-serie. Våra begagnade modeller som Pixel, Pixel 2, Pixel 3, Pixel 4 och Pixel 5 med deras olika syskonmodeller har bjudit på en rad trevliga upplevelser för konsumenter som vill ha mycket värde för sina pengar. Köp en begagnad Google Pixel idag för en renodlad Android-upplevelse.

Kamera för Entusiasten

Alla har inte råd att köpa de allra senaste mobiltelefonerna med deras superteknik för bra bilder. Lyckligtvis ligger Google rätt till i pris och kvalitet när det kommer till kameran och i princip samtliga Pixel-modeller har blivit prisade för kvaliteten, många gånger har den jämförts direkt med senaste flaggskeppen från konkurrenterna. När du handlar en begagnad Android mobiltelefon hos oss får du dessutom ner det priset ännu lägre.

Uppdaterat Android OS

En sak som Google Pixel har blivit välkänt för är att smartmobilerna hålls uppdaterade i takt med att Android OS fortsätter utvecklas. Idag har mobiltelefonerna stöd för alltifrån Android 7.0 till det allra senaste Android 11, medan de tidigaste modellerna inte längre har samma stöd så har den 4 år gamla Google Pixel stöd för Android 10. För dig som användare betyder det att du slipper uppgradera en begagnad mobil på länge då appstödet kommer att fortsätta en lång bit framåt.

Läs mer
Stäng

Fullborda ditt digitala Pixel Life

Med rätt tillbehör kommer man långt. Börjar du få tycke för Google Pixel kan det vara dags att planera inför hur du använder den begagnade Pixel mobilen i framtiden. Letar du runt i vårt sortiment hittar du en drös med olika tillbehör för olika ändamål. Ett bra startpaket brukar vara en adapter med sladd (om du inte redan har), ett par hörlurar och någon form av hållare.

Begagnad Mobil på nolltid

Med Teknikhouse.se har du alltid vår garanti för leveranstid. Från det att din beställning har lagts tills du får hem det ska inte ta längre än 2 dagar, med undantag för helgdagar. Förutom detta har du också 14 dagars ångerrätt. Se till att läsa igenom mobilklassificeringarna så du vet vilket skick du kan förvänta dig på mobiltelefonen.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: