•  Alltid fri frakt över 999 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Väskor & Ryggsäckar

Köp din nästa väska hos oss på Teknikhouse. Här hittar du resväskor, handväskor, ryggsäckar och mer som hjälper dig att bära runt på dina prylar. Hitta olika typer beroende på dina behov, en som hänger vid höften eller kanske en handväska med axelrem. Ta det som känns bekvämast och får plats med dina prylar.

Läs mer
Stäng

Populära produkter i underkategorierna


Att välja rätt väska är skillnaden mellan framgång och misslyckande. En resa blir ack så obekväm om resväskan inte får plats med tillräckligt med kläder eller har plats för hygienprylar och elektroniska tillbehör. Men ska du iväg på en snabb restur så slipper du antagligen helst att bära runt på flera kilo med extra vikt för att du bara har en superstor resväska, bättre istället med en liten med plats för de viktigaste prylarna under korta perioder hemifrån.

Hos Teknikhouse hittar du ett brett sortiment med olika handväskor och ryggsäckar med. De flesta människor har olika klädstilar, ju mer medveten man är om sin stil desto hårdare krav på hur det man bär på sig ska se ut. Därför vet vi hur viktigt det är att vi erbjuder så många alternativ som möjligt. Vårt sortiment växer stadigt och har du några frågor eller efterfrågningar på produkter så kan du höra av dig till info@teknikhouse.se.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: