• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone XS

Köp en både billig och begagnad iPhone XS för att starta livet med en fullfjädrad skärmbjässe till mobiltelefon idag. Begagnade Iphone X är en telefon som markerade ett nytt kapitel för Apple då de helt övergav tanken på en hemknapp, eller ens behovet av utrymme bortanför skärmen på framsidan. Passar både barn och äldre. En beställning hanteras samma vardag och du kan räkna med att din telefon kommer fram inom 2 dagar!Köp iPhone XS begagnat och var säker i regnet

Tycker du om att sjunga i duschen kan begagnade iPhone XS vara telefonen för dig. Tack vare en IP68-ranking så kan du tryggt plocka in telefonen och släppa loss på lungtrycket. En ranking på IP68 innebär att telefonen är mer resistent än sin föregångare som kunde tas ner till 1 meters djup i 30 minuter. Förutom de rena fördelarna sett till att kunna spela in under vatten så hjälper detta även till att hålla den iPhone XS du köpt begagnat säker även under dåliga väderförhållanden.

Privata aviseringar för iPhone XS

Ny teknik som utvecklats hos Apple gör att de kan läsa av ditt ansikte betydligt bättre. Först lanserades tekniken till iPhone X men den fungerar ännu bättre till iPhone XS. En av de allra största fördelarna för dessa telefoner är att du kan ha privata aviseringar. Detta innebär att du inte ser detaljerna för en avisering förrän telefonen bekräftat att det är du som tittar på den. Med andra ord slipper du oroa dig för andra som vill snoka runt i telefonen.

Bli ett djur med Animojis

Att leka runt på sin mobiltelefon blev just betydligt enklare i samband med att Apple valde att släppa Animojis. Detta är ett sätt att läsa av ditt ansikte och sedan ersätta det med ett animerat ansikte med ett utseende som du väljer. Du kan vara tupp, katt, kanin och människa… men bäst är nog pandan!

Köp iPhone XS begagnat med utmärkt skärm

När du handlar hos oss så har du ett antal olika klassificeringar att välja mellan. Du kanske redan är medveten om detta men vi sätter särskilt hårda krav på skärmskick. Är du intresserad av en telefon som iPhone X där skärmen tar upp allt utrymme på framsidan är dessa hårda krav ett måste. Begagnade iPhone XS ser till att denna skärmen verkligen får skina genom att ha blivit uppbiffad med Apples A12 Bionic chip. Med hjälp av denna tekniken kan du göra ännu mer krävande saker på din telefon utan att oroa dig över att sänka prestandan.

Lunchrasten räddar batteriet

Precis som iPhone X kan du ladda batteriet till iPhone XS från 0 till 50 procent på cirka 30 minuter. Att snabbt kunna plocka ut sin telefon för att ladda upp den så resten av dagen är säker uppskattas av många. Det är något man hör från alla som har tillgång till snabbladdning idag. Antalet gånger vi varit tvungna att ladda mobilen under arbetstid är många och vi räknar inte med att det ändrar sig inom en närstående framtid.

Tillbehör

Att använda iPhone XS gör en väldigt medveten om att man har en stor skärm. En stor… ömtålig skärm. Tanken på att tappa telefonen i backen är inte särskilt attraktiv. Därför är det alltid rekommenderat att se till så att man har ett skal och skärmskydd som ser till att telefonen faktiskt står emot olika tuffa situationer. Ett tapp i asfalten kan vara förödande i fel vinkel men ett bra skal kan vara det som räddar dagen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: