• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone XS Max

Här kan du hitta vårt sortiment av begagnade iPhone XS Max. Du kan enkelt lägga en beställning genom att klicka dig vidare till produktsidorna. När du köper en begagnad iPhone XS Max på en arbetsdag ser vi till att få iväg den samma arbetsdag med leverans på 2 dagar!En iPhone XS Max är billig begagnad

När iPhone XS Max släpptes (innan den kunde anses begagnad iPhone XS Max) kom det med en saftig prislapp. Sedan dess har det gått lite mer än ett år nu och priset har sjunkit något men telefonen är fortfarande mäkta populär och det med god anledning. Prestanda och storlek gjorde sitt för att imponera på en stor skara trots den ursprungliga prislappen.

Superbt vattenskydd i ovädret

Är du ute och sjunger i regnet mycket har en begagnad iPhone XS Max en högst passande mikrofon och vattentät design. En telefon är den också (tror vi). Du kan säkert använda telefonen i regnet, vill du ta ut den på djupare äventyr hejar vi på dig men vi ger ingen garanti på ett sådant ärende. Trots detta så är telefonerna allmänt tåliga mot olika typer av slitage, inte minst tack vare de material som Apple valt att använda sig av under tillverkningen.

Helskärmen som säljer begagnade iPhone XS Max

Medan de andra modellerna som iPhone X / XR och XS alla har helskärmsdesign är det endast iPhone XS Max som kan jämföras med en tidigare större modell. Innan iPhone XS Max så fanns iPhone 8 Plus och utvecklingen från den till begagnade iPhone XS Max är massiv. Inte bara skärmen som nu nästan är det enda man ser framifrån utan även prestandadrivande hårdvara har givits en rejäl boost. Allt detta ser till att du får en fläckfri upplevelse med en klockren skärm.

Förutom de rena storeksskillnaderna så är iPhone XS Max begagnad också betydligt mer högupplöst (1242 x 2688) vilket ger ett ännu klarare intryck. Alla filmer och bilder poppar ut ur skärmen tack vare både skärmformen och den läckra upplösningen.

Supersnabb Touchsensor

Den mest responsiva skärmen i en begagnad iPhone hittills hittar du i de senaste modellerna från Apple. Med begagnade iPhone XS Max lanserade de sin första plus size mobiltelefon som stödde 120 hz touch-känsla. När du vidrör skärmen kommer du direkt att märka hur mycket snabbare och len upplevelsen känns tack vare den halverade responstiden som kommer med den dubbla frekvensnivån.

Begagnad iPhone XS Max 50 procent energiseffektivare

Till skillnad från sin föregångare iPjhone 8 Plus så är iPhone XS Max hela 50 procent effektivare på att distribuera elektriciteten i enheten. Detta innebär att du får ut ännu mer prestanda ur telefonen. Sådant kan behövas när du spelar in i 4K eller tittar på film med hög bildfrekvens och upplösning, det hjälper också till att hålla telefonen något kyligare än tidigare.

Likt iPhone XS laddas batteriet i iPhone XS Max begagnat från 0 till 50 procent på ungefär 30 minuter. Du kan lägga telefonen på ett laddningsställ och njuta av film medan din telefon snabbt laddas upp till en nivå du känner dig bekväm med. Har du eluttag på tåget eller bussen så finns det inte mycket att oroa sig över.

Hitta maxade tillbehör

I vår butik ser vi alltid till att ha ett gott utbud med tillbehör. Är du intresserad av att se ifall det finns något skal som kan skydda skärmen eller kanske skaffa en till adapter så har vi många alternativ. Hos oss hittar du både originalskal från Apple och tredjepartstillverkade skal, allt ger dig så många möjligheter som möjligt för att skapa lättare shopping.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: