• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone XR

Beställ din begagnade iPhone XR billigt och få alltihop hemlevererat inom 2 arbetsdagar. Ta fina bilder och njut av skön bildkvalitet med en begagnad iPhone XR. Det är inget fel på stora skärmar.


Budget med bättre kamera i iPhone XR

I förhållande till sin prisklass så blev ändp begagnade iPhone XR en mycket populär telefon. Inte minst berodde detta antagligen på den starka uppsättningen med komponenter som höll en väldigt hög standard. I jämförelse med exempelvis våra begagnade iPhone X så har iPhone XR begagnat en bättre sensor som gör att den gör bättre ifrån sig i dåligt ljus.

Titta, den går att låsa upp!

När du ville låsa upp din telefon innan lanseringen av iPhone X var det antingen lösenord eller fingeravtryck som gällde. Men med växande orosmoln kring säkerheten av fingeravtryck som identifieringsmetod gav Apple sig tusan på att utveckla ett säkrare sätt att identifiera dig på mobilen. Idag använder de Face ID och denna funktion finns även i en begagnad iPhone XR. Denna metoden är cirka 20 gånger säkrare än Touch ID, ett steg i rätt riktning för de som är måna om sin privata säkerhet.

Tekniken analyserar först ditt ansikte och bygger upp en tredimensionell modell av den med hänsyn till ljus, färg och djup för att bli pricksäkert. När du visar ditt ansikte för telefonen så utför den samma analys igen och drar paralleller mellan ditt nuvarande ansikte och det som finns sparat på telefonen. Anser telefonen därefter att alltinge verkar stämma (ingen har snott ditt ansikte) så låses din begagnade telefon upp.

Dina aviseringar är privata

Förutom bättre säkerhet på inloggningsfronten så finns det även mer avancerade sätt för dig att skydda ditt privatliv. Med hjälp av Face ID så ser telefonen om det är du eller någon annan som tittar på mobilen och kan därefter avgöra om den ska visa detaljerade aviseringar för varje applikation eller bara visa vilka applikationer som har en avisering. På detta sätt kan ingen smygtitta på din telefon och ta reda på information utan att behöva låsa upp telefonen.

Ladda begagnad iPhone XR snabbt

Mycket behöver nog inte sägas om snabbladdning men precis som med sina syskon i denna generationens iPhone laddas iPhone XR begagnat från 0 till 50 procent på runt en halvtimme. Du kan med andra ord ladda din telefon tillräckligt för att räcka resten av dagen under lunchrasten. Det är ganska glassigt.

Tillbehör för begagnade iPhone XR

Alla telefoner behöver sin uppsättning med tillbehör. I vissa fall rör detta sig bara om en laddare men för de lite mer medvetna så är skal och skärmskydd av yttersta vikt. Det skadar inte heller med en extra laddare i väskan. Ta en titt i vårt sortiment av tillbehör när du köpt iPhone XR begagnat. Där finns alltifrån skal till specialdesignade kablar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: