• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone X

Köp en billig begagnad iPhone X och påbörja ditt liv med helskärmstelefoner idag. Telefonen fungerar utmärkt till dig som är ny på smarta telefoner likväl som touch-veteranen. Leverans inom 2 dagar från dagen då beställningen lagts.Ansiktet låser upp begagnad iPhone X

Med den inbyggda teknik som finns i våra begagnade iPhone X kan du enkelt låsa upp din mobil genom att helt enkelt titta på din mobil framfrån. Förutsatt att du inte står en meter ifrån den. På många sätt så är detta en stor uppgradering. Delvis så är det bara en miljondels chans att någon annan lyckas låsa upp din telefon med Face ID, detta i jämförelse med en femtiotusendels chans när du använder Touch ID.

Med andra ord så är begagnade iPhone X ett supert alternativ för dig som är mån om säkerheten. Tekniken fungerar som så att den läser av ditt ansikte genom flera olika sensorer och kameror som skapar en tredimensionell bild av ditt ansikte i mobiltelefonen. Denna tolkning genom sensorerna används sedan för att avgöra om det är du eller någon annan som försöker låsa upp telefonen.

Begagnade billiga iPhone X har privata aviseringar

Fördelarna sett till säkerheten är inte slut med upplåsning av begagnade mobilen. Tack vare sensorerna som bygger upp en bild av ditt ansikte kan iPhone X begagnad också veta när det är du oavsett om du ska låsa upp telefonen eller inte. Detta är särksilt användbart när du har aviseringar som du är intresserad av men inte vill att någon annan ska kunna ta del utav dem. Titta helt enkelt ner på din begagnade iPhone X så får du se en beskrivning av detaljerna för varje avisering. Är det någon annan än du själv som försöker med detta så ser de bara vanliga aviseringar utan någon detaljerad information.

Låtsas vara en katt med Animojis

Ett av de mindre storslagna men likväl roliga tilläggen för iPhone X var Animojis. Genom att utnyttja samma teknik som banade vägen för Face ID kan begagnade iPhone X lägga en animerad mask (nej, inte en sådan som är i jorden) på mobilens tolkning av ditt ansikte. När tolkningen är färdig och du använder ditt ansikte framför telefonen så reagerar Animojis dynamiskt på så som du uttrycker dig. Möjligheterna att fantisera om ett liv som olika djur drar sig allt närmare. Köp iPhone X begagnat och billigt för att också ha pengar över till annat roligt!

En skärm som duger

Apple tog i med hårdhandskarna när de utvecklade skärmen till begagnade iPhone X. Med deras Super Retina HD OLED Multi-Touch display tog de steget bortanför Full HD (1080p) och in i högre upplösningar. Dessutom täcker skärmen hela begagnade mobiltelefonen med undantag för de millimeter som syns av telefonens yttre kant. Med en heltäckande skärm och ännu högre upplösning, för att inte tala om Apples goda färgbalansering, så ger en begagnad iPhone X grymma filmupplevelser.

Ladda begagnad iPhone X smidigt och trådlös

När du är ute och reser kan du ta det lugnt så länge du har ett eluttag i närheten. Telefonen kan laddas från 0 till 50 procent inom 30 minuter och stödjer dessutom trådlös laddning. Med andra ord kan du få ut en godkänd laddningstur även när tiden tryter.

Tillbehör X

Med lite över ett år på nacken är iPhone X en av de mest populära modellerna på marknaden idag. När tiden passerar så funderar man ofta på ifall man borde skaffa ett skal, kanske en till laddningskabel skulle vara bra eller varför inte skaffa en mobilhållare? I vår avdelning för tillbehör till iPhone X hittar du allt detta och mer. Fina originalskal från Apple, adaptrar för dina gamla hörlurar, hörlurar av olika slag och stiliga modeskal från andra tillverkare finns alla här, det är bar att ta sig en titt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: