• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone SE

Köp en iPhone SE begagnat för att komma ihåg känslan av att kontrollera allt i telefonen med en hand. Iphone SE är telefonen som tar kraften i iPhone 6S och nästan lyckas packa ner alltihop inuti ett hölje som är ungefär halva storleken. Köp en begagnad iPhone SE idag för en smak av minimalismens fördelar. Leverans inom 2 dagar!Begagnad iPhone SE med nostalgisk formfaktor

För många blev iPhone SE en välkommen vink till Apples tidigare modeller. Designen är närmast identisk med iPhone 5/5S/5C. Designen välkomnades av Apples fans och kombinerad med god prestanda förstår man att mobilen fortsätter vara populär bland kunder. Apple hade lyckast med en utmärkt nostalgisk återblick och telefonen behåller sin popularitet än idag.

En anledning till populariteten bortom det rent nostalgiska är att många inte var intresserade av fokuset på ännu större skärmar. Där är en begagnad iPhone SE ett perfekt alternativ. Du behåller alla funktioner du behöver i en kompakt form minus de mer avancerade kamerorna och animojis som kommit med de senaste modellerna. Telefonen är dessutom berömd för att kännas bekvän i handen. En av de större skillnaderna förutom just storleken i jämförelse med andra modellerna som Apple har släppt sedan iPhone 6 är de rakare kanterna som gör telefonen lättare att greppa. 

Begagnat, litet på utsidan, stort på insidan

Det är något med berättelsen och mytologierna kring den lille mot den store, David mot Goliat. Många var överraskade när hårdvaran för begagnade iPhone SE publicerades, särskilt eftersom den trots sin ringa storlek nästan var identisk i prestanda med iPhone 6S. Men du som kommer hit och är orolig över att den mindre telefonen skulle fungera märkbart sämre än den större kan släppa det nu. Att köpa en iPhone SE begagnat innebär att får prestanda i kompakt form.

Något som är lätt att missa för många är upplevelsen av att hålla en lätt telefon. Den begagnade mobilen väger ynka 113 gram vilket gör att du minskar risken för kramp i handleden även om du tittar på film när du är ute och reser med buss eller tåg.

Officiellt stöd fortsätter till begagnade iPhone SE

Likt iPhone 6S och iPhone 6S Plus så kommer en begagnad iPhone SE att få tillgång till nästa uppdatering av iOS från Apple. I dagsläget så är våra begagnade iPhone SE mobiler laddade med iOS 13.3 vilket är den senaste versionen som tillverkaren har släppt. Inför framtiden så kan du därför räkna med stöd i några år framåt, gott om tid för Apple att (förhoppningsvis) släppa en ny telefon i mindre storlek.

På grund av storleken på telefonen så lämpar den sig utmärkt till att läsa igenom nyheter och skriva ner snabba anteckningar. Dessutom kan den vara absolut smidigaste telefonen att betala med eftersom du inte behöver använda båda händerna. Håll dina varor i ena handen och betala med den andra. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: