• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 8

Köp en begagnad iPhone 8 billigt. Här har du en telefon där du kan räkna med officiellt mjukvarustöd minst ett par år framåt. Köp en begagnad iPhone 8 idag och få hem den inom 2 dagar! Telefonen släpptes 2017 och var den sista modellen med en hemknapp.Första begagnade iPhone med trådlös laddning

En återhållsam design men med några viktiga uppgraderingar är ett bra sätt att sätta iPhone 8 i perspektiv. Byter du upp dig från en tidigare modell till en begagnad iPhone 8 så kommer du tveklöst att vilja utnyttja möjligheten till trådlös laddning. Att slippa nöta sönder kablar och usb-portar är det inte många som lär sakna.

Anledningen till att dessa begagnade iPhone 8, när de först tillverkades, förseddes med det bakre glashöljet var för att öppna vägen till trådlös laddning. De moderna framstegen inom trådlös laddningsteknik har inneburit att vi dessutom inte behöver vänta mycket längre än med traditionell laddning via sladd. Att köpa iPhone 8 begagnat sparar både pengar och tid, inte minst för att dina trådlösa laddningsmöjligheter ökar enormt.

Få bättre ljud med begagnad iPhone 8

I takt med att designen för Apples mobiltelefoner har justerats i takt med teknologiska framsteg har ljudbilden fått sig en rejäl uppgradering. Byt upp dig till en begagnad iPhone 8 för att ta del av den 25% högre volymkapaciteten och njut av både film och musik tillsammans med dina vänner utan att behöva anstränga öronen.

Rätt färger oavsett miljö

Att vistas i fyra olika säsonger kan vara påfrestande för din skärmupplevelse. Med begagnade iPhone 8 så får du True Tone färgbalansering som först introducerades med iPad Pro. Denna tekniken för bildförbättring använder sig utav flera olika sensorer i iPhone 8 för att återge de mest naturliga färgerna på skärmen oavsett vart du är. När solen får svetten att drypa från pannan kan färger ofta blandas samman så att de inte får samma effekt när man ser dem, men med dynamiska tekniker som True Tone så är detta alltså ett minne blott. För de flesta som gått utan True Tone och sedan gått till True Tone är det inte mycket snack om saken, man vill helst inte gå tillbaka.

Begagnad iPhone 8 presterar likt iPhone X

En av de absolut största fördelarna med att köpa en iPhone 8 begagnad är att den har lägre upplösning än sitt storasyskon iPhone 8 Plus och uppföljaren iPhone X. Medan det kan låta som en nackdel så innebär det också en teknisk fördel då du i stort sett behåller samma prestanda som dessa dyrare modeller. Med andra ord ligger du i framkant och behöver inte känna att du kanske skulle tjäna prestanda på att betala mer. Enligt oss är detta en stor bonus för de som inte vill slänga hela plånboken på sin nästa telefon.

Processorn förbättrar bilden

Först verkade det som att iPhone 8 skulle ha samma kvalitet på bilderna som de tidigare modellerna, med något litet undantag. Men Apple slog ned dessa ryktena och meddelade att den betydligt starkare processorn i iPhone 8 kunde utnyttja processorkraften till optimering av kameran i telefonen. I sin tur innebar detta att en begagnad iPhone 8 erbjuder det bästa av tre världar, lågt pris, snabbt fokus och bra färgbalans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: